Kepçe kulak ameliyatı hakkında bilgi sahibi olanlar bakabilir mi ?

takethis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2015
4
0
1
30
merhabalar
bu ameliyatı olmayı istiyorum ve bilmediğim şeyler var yardımınıza ihtiyacım var

1. olarak gerçekçi bi şekilde bu ameliyatın başarı şansı nedir

2. olarak neden bazı insanlarda başarılı oluyorda bazılarında sonuçlar istenildiği gibi olmuyor ( forumda falan daha önce bu ameliyatı olmuş kişileri baz alarak yazıyorum) bunun nedeni doktor mu? hastanın ameliyat sonrasındaki yaptığı hatalar yada yapmadığı şeyler mi ? kişiden kişiye değişen bişey mi yoksa bu ameliyatın kendisinde olan bi ihtimal gibi bişey mi ?

3. olarak bu ameliyatın ücreti nedir devlet hastanesinde yada üniversite hastanesinde para alınıyor mu alınıyorsa devlet hastaneleri ve üniversite hastaneleri arasında fiyat farkı olur mu acaba fiyat olarak ve özelde fiyatı aşağı yukarı ne kadardır ?

4. olarak devlet hastanesi-üniversite hastanesi-özel hastane hangisini önerirsiniz ve neden önerirsiniz

5.son olarak bu ameliyatta hastanın erkek veya kız olması başarı şansını ne ölçüde etkiler etkilermi yada ? bu ameliyatla ilgili herhangi bi fark yaratırmı cinsiyet farkı ?

okuyup cevaplayacaklara minnettarım yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkür ediyorum

Back
X