şimdi MHRS den 7 aralık için fatih tekinden randevu aldım
nessicim muhakkak haber vereceğim sanada
Bu yazıma hitaben sadece 4 adet resim koyacağım farkı anlamanz açısından bu 4 resim arasında geçen zaman dilimi tam 50 gün..Ve bende daha bir sürü resim var her aşamayı tek tek çektim..Tüm morluklar tüm iyileşme süreci ama tabiki hepsini buraya koymam imkansız isteyen olursa yazsın mail olarak atayım..Buyrun 20 sene boyunca olan kulaklarım ve artık Allahın izni ile bir ömür benmle olan yeni kulaklarım :)
birgün sonra ameliyatım var çok korkuyorum.asıl sonrası için korkuyorum ben yardım edin lütfen
aslında acıkcası bende cok memnun değilim ama off bilmiyorum napıcağımı
heralde özel bi başka ama oda cok pahalı olcaktı
kızlar bu ameliyatı sizce özeldemi olmalıyım yoksa devlettemi?...Pişman olmak istemiyorum çok korkuyorum
Karamelizecim albüm yapıp oraya kulağının önden ve yandan fotosunu koyabilir misin çok merak ediyorum
Kızlar çok karamsar konuştunuz ya ama tripli senin kulaklarını gördük gayet güzeldi neden beğenmedin ki
Siz şimdi böyle şeyler yazınca bi an korktum gerçekten.ya benim de güzel olmazsabende haftaya olucaktım günü belli
Canım komplikasyonlar çıkıyor işte sonradan böyle. Bende dün kıkırdak fırladı mesela tam kulağımın ortasından. Bugün gidemedim gelinlik provam vardı yarın gideceğim sabahtan. Şişti de kulağım kıvrım verilen kıkırdağıma dokununca acıyor orada bir çıkıntı var hadi onu geçtim asimetrik oldu. Tabi herkeste böyle olacak diye bir şey yok basit bir operasyon gibi gözüküyor ama değil en az memnun kalınan operasyon. Sana İzmir'deysen tek bir isim verebilirim. Ahmet Seyhan göğüs ameliyatı oldum silikon takıldı bir gram ağrım olmadı, Gazi hastanesinde yaptı ameliyatımı, kulağı da yapalım dedi salaklığım tuttu olmadım ona şimdi düzelttirmeye gitmeye yüzüm yok kızıcak biliyorum. Biraz iyileşsin belki giderim. Atatürk'te yaptırırsan bu asistan doktorların hocalarına yaptır. Asistanlar bu işi güzel yapamıyor. Orda olan kimle konuştuysam kulakları sorunlu.
Canım komplikasyonlar çıkıyor işte sonradan böyle. Bende dün kıkırdak fırladı mesela tam kulağımın ortasından. Bugün gidemedim gelinlik provam vardı yarın gideceğim sabahtan. Şişti de kulağım kıvrım verilen kıkırdağıma dokununca acıyor orada bir çıkıntı var hadi onu geçtim asimetrik oldu. Tabi herkeste böyle olacak diye bir şey yok basit bir operasyon gibi gözüküyor ama değil en az memnun kalınan operasyon. Sana İzmir'deysen tek bir isim verebilirim. Ahmet Seyhan göğüs ameliyatı oldum silikon takıldı bir gram ağrım olmadı, Gazi hastanesinde yaptı ameliyatımı, kulağı da yapalım dedi salaklığım tuttu olmadım ona şimdi düzelttirmeye gitmeye yüzüm yok kızıcak biliyorum. Biraz iyileşsin belki giderim. Atatürk'te yaptırırsan bu asistan doktorların hocalarına yaptır. Asistanlar bu işi güzel yapamıyor. Orda olan kimle konuştuysam kulakları sorunlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?