canim eger gercekten dediğin gibiyse ilk 1 ayda bu kadar acilmamasi lazim kulağın hatta tam tersi millet ilk 1 ay falan kulagim hic görünmuyo uzayli gibiyim Kulaksız gibiyim falan diyo.. ama yine sende abartiyo olabilirsin ufak bi acilma senin gozune cok incelediğin icin fazla gelebilir baskasinin fikrini aldınmi ?ben ameliyat olalı 1ay oldu.
Bir seneyi gecior. Şişler 1 -2 aya iner kulağin ustune 4-5 ay sonra rahat yatabilirsin. Şeklini 3 ayda alır. Tam anlamiyla 1 yılda iylesior.siz ameliyat olalı çok zaman oldu sanırım,
bu şişlik diye tabir edilen kısım nezaman iner/gider ve kulak bu şekilde kafaya yaklaşıyormu,
Teşekkür ederim yanıtladığıınız içinBir seneyi gecior. Şişler 1 -2 aya iner kulağin ustune 4-5 ay sonra rahat yatabilirsin. Şeklini 3 ayda alır. Tam anlamiyla 1 yılda iylesior.
Iki sene bide bişey olmaz :) ben 6 ay olmuştu amaliyat olalı o sıra kulagmdan rahatszdm doktora gtmistim içine bakmak için bildigiBenim de en çok merak ettigim konu o, olduktan 2 sene sonra çekince bişey olacak mı?
Inse bile aynı görünür açılma oluyor ama çok değil suan nasıl gruysan öle kalır 2.3 milimetre açılma onlarTeşekkür ederim yanıtladığıınız için
Bakalım dediğiniz gibi 3ay beklicem ama 3ay sonra eğer şiş ise benşuan şiş değil açılma olduğunu düşünüyorum umarım şiş ise iner böyle bi olasılık varmı tecrübenize dayanarak soruyorum
ben başlığı takip ediyorum haberdar edicem
Beklemekde fayda var kikirdagin iyilesmesi icin ben cok araştırmistim.bazi doktorlarda uc ay diyo canim yogunsa yogun sonucta ilk ameliyatını yapti revizyon gerektirmicek sekilde yapsaydi oönemli olan senin için uygun zaman canim ama cok acilmazsa duaunme derim benim ikinci ameliyati mdi az acilmisti keske olmasaydi m diyorum cok yapisik kulak da normal durmuyo yakınında kilere sor belki sana öyle geliyor dur inşallah istedigin gibi olur bu arada doktoru n kimdineox .!.:ben ameliyat olalı daha 1.5 gibi bir süre oldu ama bariz bnir açılma var doktor da iki kulak arasında fark olduğunu kabul etti fakat revizyon gibi birşey konuşulmadı.
estetik cerrahları kulak dışında burun, göğüs, dudak, çene vs. gibi ameliyatlart da yaptıkları için yoğun oluyorlar açıkçası--daha çok kışın ameliyat olmaya talep oluyormuş diye okudum forumdan--, o sebeple beni erteleyedebilir diye düşünüyorum.
6 ay beklenmesi gerekiyorsa mecbur bekleyeceğim fakat o sırada eskisine yakın bir hal almasından korkuyorum
benimde kıkırdak çıkarılmasina ragmen açıldı kulaklarim ve revizyon olmayi dusunmuyorum..Kendi elimle kulaklarimi bozdum hem kepceyim hem simetri degiller artık... Hayatimi alt ust etti psikolojim 10 kat dahada bozuldu... bu ameliyatı olmayın olmayın olmayın....!!!!!
Lütfen fotoğraf sorup durmayın ameliyat olduysanız fikir verebilecek yardımcı olabilecekseniz gönderelim!!
bu ameliyatlar maddi manevi zorluk içinde olunuyor kimse ikinci ameliyatı olmak istemez ki kimse kötü olsun diye de ameliyat olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?