sevgili ttubaa
bende haziran ayında kulak ameliyatı oldum ve malesef senin durumun gibi çok memnun değilim ne olursa olsun tam olarak içime sinmedi , tamam artık kepçe değilim ama doğal durmuyor çok yapışık geliyor bana. belki ben bildiğim için öyledir ama bence çok ciddi bi sorun değilse kimse bıçak altına yatmasın, tabiki her estetik ameliyat başarısız geçecek diye bişey yok ama bir risk
umarım kulakların iyi görünür ama sanırım çok takmamaktan başka bi çarede yok sanırımbenneyaptımki
Kızlar çok korkuttunuz beni...kurban bayramında olucam ben de ama sizin yorumlarınızı okuyunca içime korku düştü !! belki yıllardır gözünüz alıştığı için yeni kulaklarınız yapışık geliyordur. Eğer zor olmayacaksa lütfen resimlerinizi koyar mısınız? yüzünüzü silin ya da saklayın elbette.
önceki ve sonraki resimlerini koyarsan çooook mutlu olurum. kaldıracaksan da özelden atabilirsen ayrıca mutlu olurum çok takip edemiyorum çünkü
ben de kulaklarımdan çok rahatsızım. aşırı kepçelik yok ama sıkı sıkı toplayamıyorum saçımı. öyle çok yapışık olsun da istemiyorum.
ya bi de ben utanıyorum ne biliyim estetik ameliyat olma fikri bana soğuk geliyo.. sanki insanlar görünce takıntılıymış kendiyle barışık değilmiş vs vs diycek gibi geliyo. çok mu garibim bilemedim. aynı şeyleri yaşayan var mı aranızda?
ve son soru... iple kulak estetiği fikri bana çok mantıklı gelmişti ne sargı ne ağrı. yarım saatte ol çık. olursam da iple olurum galiba. neden yeni estetik olanlar bunu değerlendirmiyo? ben mi iyi değerlendiremedim acaba?
canım doktor ameliyattan önce çekti farklı farklı yönlerden. sonrasında da çeker büyük ihtimal ama beklemen lazım daha. elime ulaşırsa seve seve koyarım. diğer arkadaşlardan iyileşenler koyabilrler belki??
mrb cnm geçmiş olsun bişe merak ediyorum bandajın çıkarıldımı vede doktor bandajını çıkarttıktan sonra fotoğrafını çektimi?bnmkini öncesini çekti fakat sonrasında herhangi bi foto çekmedi :1no2:
slm damlacım ameliyat olmana çok sevindim.umarım bende olurum
sanırım sen adanada olmak istiyorum diye yazmıştın .nerde ve hangi doktora oldun yazarsan çok sevinirim
Arkadaşlar ameliyat olan var mı?Ablam olacak ama tek kulaktan yapıyorlar mı kikaydirigubbakcemile2
Maliyeti ne acaba tek kulağın,İstanbulda var mı olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?