Merhabalar
Ben de dün yani 2 martta kepçe kulak ameliyatı oldum.. Medipol Hastanesinde Dr Naci Karacaoğlan hoca yaptı ameliyatı..
Sabahtan gerekli tetkikler yapıldı, öğlen ameliyata alındım, bir saat sürdü, ameliyatı benimle konuşa konuşa gayet keyifle yaptı.. Bi ara uyumuşum hocanın ismimi çağırışına uyandım =)
Pozitif enerjisi çok yüksek çok iyi bir insan Naci Bey.
Ameliyat sonrasında odamda 2-3 saat kadar dinlendim ve taburcu oldum. İnanın hiçbir rahatsızlığım ağrım sızım vs olmadı, tek düşündüğüm boş midemdi :) Malum, tetkikler ve sonrasında ameliyat için hiçbir şey yememek gerekiyor. Ameliyat sonrasında yedim ama hatta döner yedim :)
Doktor bey antibiyotik ve ağrı kesici içeren bi reçete yazdı, akşam ve sabah kullanmak üzere. Hastaneden eve gelince biraz sancı oldu ilaçlarımı alınca geçti. Onda da sıkıntı yok çekinen arkadaşlar için söleyim..
Şimdi 2. günümdeyim, sabah yine ilaçlarımı aldım, salı günü (yani 3. gün oluor) kafamı kaplayan bu kocaman bandajdan kurtulacağım.. sonra geceli gündüzlü 1 hafta boyunca tenisçi bandı takacakmışım, sonra da sadece geceleri bi ay boyunca takmaya devam edecekmişim..
Çok heyecanlıyım acaba nasıl oldu kulaklarım?? Eski Türk filmlerinde gözlerinde ameliyat olan bandajı açılınca görüyorum diyen Türkan Şoray gelior aklıma gülüyorum :) Umarım güzel olmuşlardır, şimdi dışarı çıkıp güzel güzel tokalar alacağım kendime.. Saçlarımı tamamen toplayabileceğim lastik tokalar, taç da alabilirim, bi iki de küpe de alacağım..
Herkese selamlar. Geçmiş olsun hepimize. :)