anladım ben okula gittiğim için sadece 3 hafta hergun bandaj taktım sürekli , daha sonra eve gelince taktım galiba iki hafta o şekilde yaptım sonra 3 ay boyunca gecelerin taktım ameliyat olduğum süre boyunca :) ilk 3 hafta çok yapışık oluyor çünkü şişlikler daha inmedi
ama sonra yavaş yavaş inmeye başlıyorlar ve arkasına işaret parmağın cok rahatca girebiliyor korkma yani o sadece şişlikler indi ve biraz açılma oldu sertlikte 5 ay felan sürüyor şuan 2 aydır yatarken gerçekten yumuşak doktorum bana şekil alma süresini 1 yıl söyledi
başka kafana takılan bişey varsa sorabilirsın ceşke ne yaşadıklarımı yazsaydım ama zaman o kadar çabuk geçiyorki hep böyleymişim gibi geliyorr :) çabuk geçicek bugunler emin ol sadece fazla takma dikkat et ! :))
zaman ayırıp cvp verdiğin için tekrar teşekkür ederim yanlız sertlik 5 ay kadar sürüo demişsin ama bandajı çıkarıp konuştuğumda güldüğümde yada yemek yediğimde yani çenem hareket ettiğinde kulakta ve içindeki o sert kıkırdakta acayip rahatsızlık verici bazı hareketler oluo ve gerçekten çok can sıkıcı bi durum bu.. sana sormak istediğim kulak yumuşayana kadar 5 ay boyunca bu şekildemi olcak hep :S bide bandajı takmayı tamamen bıraktığında kulaklarında açılma oldumu ?