ben 1600 liraya şişli etfalde oldum. ancak kısa süreye randevu almak pek mümkün değil. 1 nisanda görüşmeye gittim, ameliyata karar verdik, mayıs olabilir dediler ama ajandayı karıştıran doktor mayısa doğru giderken arada boşluk farkettiği için 16 nisana yazdı, hadi şanslısın dedi. yani 15 güne randevu almam onlar için epey erken sayılıyor :) özelde belki kısa süreye randevu alınabilir ama onlar da fiyat olarak ortalama 2000-3000 civarı.
ameliyat sonrası hasteneye gitmem de gerekiyor pansuman vs. için. bazı arkadaşların 2 günde bandajı alınmış ama ben hala bandajlıyım mesela, 2 hafta dolunca açılacakmış. en son bandaj açtırmaya bi daha gideceğim. bir de gözünüzü korkutmak istemem ama öyle 4-5 günde şehirlerarası yolculuğa çıkabilecek bi ameliyat geçirmedim. ilk 1 hafta müthiş ağrılı geçti. bugün nihayet yüzüm gülmeye başladı. bu biraz benim kulaklarımda sadece kepçelik değil, iç kısımlarda fazla kıkırdakların alınması yüzünden oldu sanırım. (kıkırdak illaki alınıyor ama bende fazla fazla varmış.) bir kulağım daha çok ağrıyor mesela onunla daha çok oynandığı için. yemek yemek, uyumak, esnemek, hapşurmak vs her şey arıza :) o yüzden naçizane tavsiyem aceleye getirmeyin olası ağrılara karşı. en az 10-15 gün dinlenebileceği bir zamanda ameliyat olsun.