Selam arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Ben de 2 gün önce kepçe kulak ameliyati oldum. Olmadan önce ameliyat ile ilgili yazdıklarınızı bol bol okudum. Beni cesaretlendirdi
Şimdi ben de duygularımı paylaşmak istiyorum.
Ameliyat günü gelene kadar korkum vardı. Karnıma ağrılar giriyordu. Ameliyat sabahı gayet sakin uyandım. Hastaneye gittik, oda verip hemen serum bağladılar. Ardından sedye geldi hoop ameliyathaneye. Gülümseyerek girdim. Doktorum gayet iyiydi. Lokal oldum ve iki saat sürdü. Ameliyathaneye müzik seti getirdiler. Asistanlar da çok iyiydi. Herkes sıcakkanlı ve komikti. Örtünün altında bolca güldüm diyebilirim. Ameliyat sırasında kulağa yapılanların sadece seslerini duydum ve sanırım en iç ürpertici kıkırdagin kesilme sesiydi. Onun dışında gayet güzel geçti. Ameliyattan bir saat sonra kafam sargili taburcu oldum. Yolda ağrılarım başladı. Öyle siddetlendi ki dokunsun verdiği ağrı kesici fayda etmedi. Ağrı ve acıdan ağlamaya başladım. Hastaneye geri gittik. Ağrı kesici ve uykumu getirecek iğne yaptılar da anca rahatladım.
Bugün sargilarim alındı. Tenisci bandi takıldı. Sağ kulağım hafif şiş ama sağ kulağım davul gibi daha fazla şişmis. Biraz ona moralim bozuk. Onun dışında bir sorun yok.
Olmak isteyenler hiç korkmasın ve çekinmesin. Biraz ağrı biraz sabır biraz uykusuz günler feda ettikten sonra yüz güldüren bir mutluluk. Kulaklarımin iyilestikten sonraki halini merak ediyorum. İnşallah güzel olur ve umarım bu ameliyati olanların ve olacaklarin da kulaklari istedikleri gibi olmuştur.