kızlar selamm
evet sonunda dün ameliyatımı oldum :) öyle korktuğum gibi zor geçmedi . çiğdem Hanım da Salih Bey de çok destek oldular . özellikle Çiğdem hanımı asla unutamam çok destek oldu bana. ben iğne görünce korkan bir insanken o masada 2 saat kaldım . ilk uyuşturma işinde çok korktum doğrusu hatta titredim korkudan üşüyorum sanıp battaniye getirdiler o derece yani :) sonra başladık ameliyata çok korkuyordum hatta birazcık çaktırmadan ağladım bile :) ama çiğdem hanım hep konuştu ve müzik dinledik sonra o 2 saat nasıl geçti inanın anlamadım. ameliyatta zaten gösteriyor doktor bey oldu mu beğendin mi die ve ben çok beğendim kulaklarımı öyle görmek beni nasıl sevindirdi. inşallah iyileşince de öyle olurlar . ve en önemli kısmı söyleyim ben ameliyat günü çok ağrım oalcak sanmıştım ama inanırmısınız gram ağrım olmadı fosur fosur uyudum :))) şimdi 2 de pansumana gidicem sargım açılacak bakalım o nasıl geçicek dua edin bana.
sormak istediklerinizi yanıtlayabilirim artık sanırım :) bir de sizden bahsettim ameliyat sırasında isimlerini bilmesem de 2 arkadaş daha gelicek dedim güldük baya :)
çok öpüyorum sizi dualarınızı esirgemeyin benden
Ayy canım benim buyuk gecmis olsun. Ohh atlattin rahatlıkla. . Darisi basimiza ins:) Agri çektinmi cok ameliyat sonrasi? Ilacla falan mi hafiflettin?