benim kulaklarım zaten üst kısmından düzeltme olmalı mutlaka çünkü üst kısmı açık ama biri diğerine göre daha hafif.bende korktum şimdi istediğim gibi olmazsa diye ameliyat olcağım doktordan önce başkasına göstermiştim biri yandan öbürü hem yan hem üstten olmalı gibi konuşmuştu,ama ameliyat olcağım doktor bişey demedi birinde çok hafif dedi sadece şekilsel olarak şöyle olcak diye göstermedi,ben doktora ameliyattan 1 gün önce gidip tarif edeyimmi onlar kendileri bilirler diye hiç düşünmemiştim.eskisinden daha kötü olmasın Allah korusun sen tarif etmişmiydin? geceleri çok düşünmeye başladım artık çok zorlanıcakmıyım ağrılarım çok olurmu vs diye :S buarada bandajı gündüzleri ne kadar süre taktın hala takıyormusun? geceleri ne kadar takmaya devam ediceksin? birde ameliyata giderken bandajı alıpmı gideyim nasıl bir bandaj bu ? birde kıkırdağın sert olması neyi etkiliyor? cevapların için çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden
bence kesinlikle nasıl olmasını istediği söyle ben söylememiştim ama doktorum çok fazla incelediği için bişey demedim bende senin gibi doktor kendi bilir napcağını diye düşündüm fakat üst kısım güzel olmadı doktorumun kendide üst kısmı beğenmedi şuanki haliyle pek kafama takmam fakat bide açılma riski diyo yani son halinde değil şuan kulağım o yüzden kesin konuş doktorla ne kadar çok konuşursan o kadar için rahatlıyo zaten.Bana 1 ay dolunca çıkarabilirsin bandajı dedi şuan banyoya girdiğimde çıkarıyorum sadece 27. günümdeyim,arada birde kulağıma bakmak için açıyorum ama ben kulağımın şişliği ve siyahlığı tamamen gidene kadar takmayı düşünüyorum hemde alıştım bu bandaja bandajlı halimide beğendim açıkcası :) ameliyata giderken götürürsen iyi olur ama ilk gün koca bir bandaj sarcagı için takmassın doktoruna gösterirsin bu olurmu diye felan,ben 11 tl ye nike'dan tenisci bandı aldım ama onu kullanamadım çok fazla acıttı kulağımı evde saç bandı vardı onu kullandım hala kullanıyorum anneme pazardan 3 tane daha aldırdım 4 tane bandajım var değişmeli kullanıyorum 2 banyoda 1 değişiyorum bandı.Kıkırdağın sert olması üzerine kesinlikle yatamamanı ve giysileri giyip çıkarırken değdiğinde bile hafif ağrımasına sebep oluyo,sert bir darbe yersen kulağında dayanılmaz bir ağrıya sebep olacağını tahmin ediyorum.Ben teşekür ederim aklına gelen her soruyu sorabilirsin ben cevaplamaktan yardımcı olmaktan çok keyif alıyorum :)