Geçmiş olsun,bence doktorun kac yıllık meslek hayatı olduğundan ziyade,otoplasti konusundaki tecrübesine bakın derim,insanları deneyim sağlamak icin ve kulak estetiği basit deyip dogruyorlar,cok sayıda bu amt olan memnun olan ve olmayan kişilerle konustum,parasına ucuzluguna aldanmamakta fayda var,kactane kepçe kulağı duzeltmis ve duzelttikleri arasında bir yada birkacyil üzerinden geçen sonuç aldığı hastasi,hasta fotolari varmi,bunlar önemli,tabiki kulak kikirdagi zor bi iş belki %1-2 riskle aciladabilir her amt risklidir ancak iyi dusun taşın arkadsim,doktorlara göre her amt kolay,kulak amt olmak kolay,olduktan sonraki süreç zor,ama bu zorluğa değiyor emin ol,bir yıla yakın araştırdım sordum vs...ancak karar verip olabildim ameliyat,6. Ayimdayim,doktorunu iyi arastir,estetik amt burun kaş vs yapan doktor cok,ama kulak daha az yapanlarda cok kötü sonuçlarda çıkıyor allah korusun okuyoruz yazılanları,ınşallah iyi araştırıp cok guzel bir amt geçirirdim :)) dediğim gibi cok acı çektim hala dikkat etmek zorundayim ama eski hali gibi degil,benim icin hayaldi gerçek oldu,darısı başına insallah