Kepçe kulak ameliyatı tecrübelerim

BaharCgl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2013
64
13
98
İstanbul
Daha önceden de yazmıştım ama olmak isteyenlere kısaca özetlemek istiyorum. Ameliyat esnasından korkmayın. İnanın gram acı hissetmiyorsunuz sadece sesleri duyuyorsunuz ve benim kıkırdağım sert olmasına rağmen 1 saat sürdü. Olduktan sonra 2 gün acı çekiyorsunuz ama ben uyuyarak geçirmiştim zaten 3. gün ise acınız diniyor ve çekilebilecek dereceye geliyor. Olduktan sonra 2-3 gün aralıklarla kontroller oluyor ve sanırım 5 gün sonra kulağınızdaki o sargı çıkıyor sonra bandaj takılıyor. Benim en rahatsız olduğum nokta o 5 gün kalan sargıydı. Ağzını açıp yemek yemek çok zorlaşıyordu hep sıvı tüketiyordum. Bandaj da 1 hafta kaldı. Ama bandaj olayı rahatsız edici değil zaten spor yapan insanlar bile takıyor hiçbir şey anlaşılmıyor. Yani en fazla 2 haftada kulağınızı açabiliyorsunuz. İlk başlarda yapışık duracak, sakın dert etmeyin benim ilk 1 ay komplekse girdiğim gibi. 1 ay sonra tam şeklini alıyor ve sonuç ''iyi ki o acıları çekmişim de ameliyat olmuşum'' oluyor. Hiç pişman değilim. En büyük korkum açılmasıydı ve doktorum dediklerinde o kadar haklıymış ki açılma falan olmadı. 1 ayda olması gereken şeklini aldı. Zaman su gibi akıp geçiyor ''ne ara geçti ya'' der hale geliyorsunuz :)

Son düzenleme:
Simdiki durumun nasil peki bahar hanim uzerinr yatma vb iyilesme sureci gibi.gecmis olsun.ben de onumuzdeki aylardan birinde olmayi dusunuyorum da insallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Simdiki durumun nasil peki bahar hanim uzerinr yatma vb iyilesme sureci gibi.gecmis olsun.ben de onumuzdeki aylardan birinde olmayi dusunuyorum da insallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım hangi hastanede olacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…