Meme Büyütme Ameliyatım (Konya)

FrenkUzum

Gezgin,Akademisyen
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2025
43
17
3
35
Bebekler Merhaba,

Boy : 170
Kilo : 68

2. Doğumu yaptıktan sonra memelerimde hafif bir sarkma oldu.

Kendime güvenim kalmamıştı. Eşimden bile çekinmeye başlamıştım. Rahatsız oluyordum.

15.08.2025 tarihinde yıllardır yaptırmak istediğim meme büyütme ameliyatımı yaptırdım.

Aynı gün taburcu oldum. Ağrım oldukça azdı. Derecelendirecek olursam 10 / 4 diyebilirim. Kas üstü / Silikon Arion 380 cc.

Şu anda memelerimde ödem varmış. İlk hafta memelerimde gerginlik vardı. 1 ay geçti. Gerginlik kalmadı.

Özgüvenim yerine geldi. Çok istediğim bir ameliyattı. Piyasaya göre uygun bir fiyata da yaptırdığım için çok memnunum.

Sevgilerimle

Before 1.webp

After 1.webp

Son düzenleme:
Bebek 90.000 tl oldum. Birde meme korsesi aldım 2500 tl ye toplamı bu kadar :)

Fiyat nedir acaba bende düşünüyorum
Bebek ameliyat öncesi hocaya 90.000 tl ödedim. Birde korse için 2500 tl verdim. Toplam maliyeti bu kadar.Ben çok uyguna ameliyat oldum.Bir kadın olup dik memesi olması çok güzel bir his.Kadın olduğumu hissettim :)

Bebekler Merhaba,

Boy : 170
Kilo : 68

2. Doğumu yaptıktan sonra memelerimde hafif bir sarkma oldu.

Kendime güvenim kalmamıştı. Eşimden bile çekinmeye başlamıştım. Rahatsız oluyordum.

15.08.2025 tarihinde yıllardır yaptırmak istediğim meme büyütme ameliyatımı yaptırdım.

Aynı gün taburcu oldum. Ağrım oldukça azdı. Derecelendirecek olursam 10 / 4 diyebilirim. Kas üstü / Silikon Arion 380 cc.

Şu anda memelerimde ödem varmış. İlk hafta memelerimde gerginlik vardı. 1 ay geçti. Gerginlik kalmadı.

Özgüvenim yerine geldi. Çok istediğim bir ameliyattı. Piyasaya göre uygun bir fiyata da yaptırdığım için çok memnunum.

Sevgilerimle

Eki Görüntüle 3644822

Eki Görüntüle 3644823
Cok gecmis olsun bende 46 yasindayim benimde gogsum kucuk ameliyattan da korkuyorum hydroasit dolgu varmis fiyatlari da ortalama 90 bin 1,5 2 yil kalici karar veremiyorum.Bende derdim gogsum buyuk olsun da sarksin sarkincada olmuyormus guzel olmus .

Cok gecmis olsun bende 46 yasindayim benimde gogsum kucuk ameliyattan da korkuyorum hydroasit dolgu varmis fiyatlari da ortalama 90 bin 1,5 2 yil kalici karar veremiyorum.Bende derdim gogsum buyuk olsun da sarksin sarkincada olmuyormus guzel olmus .
Bebek dolgulardan uzak durmanı öneririm Danla Bilic poposuna dolgu yaptırdı dolgu bacaklarına indi bir ton hem para ödedi hem sağlığında sorun yaşadı hiç önermem

Son düzenleme:
2.5 ayda bir ameliyat oluyor arkadaş.

işin daha da kötüsü başka hastalara ait olduğunu düşündüğüm fotoğrafları paylaşıyor.

gerekli şikayetleri bir üyemiz yapmış
Ciddi misiniz? Çok korkunç gerçekten. Ben birkaç paylaşımın altında bu kişinin yorumlarını görmüştüm

Back
X