Arkadaşlar merhaba.
Demin konulara göz atarken sizlerede danışma gereği duydum. Benimde sol kulağım kepçe yani sağ tarafta hiç birşey yok ama sol kepçe ve ben çok rahatsız oluyorum takıntılıyım biraz. Bir arkadaşımız eşim yaptırıcak hastane ücret almıyo sigorta karşılıyo demiş bir arkadaşta, arkadaşım devlette yaptı 1.700 tl civarı demiş ben sigortalıyım devlt hastanesnde ücret alınırmı alınmazmı kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim.
kepçekulak ameliyatını olmadım ama bildiğim kadarıyla ip le yapılan ileride sarka biliyormuş en kalıcı yöntemi kulağın arkasından keserek yapmak.Burun ameliyatını ben oldum tamponsuz,ağrısız,sızısız,alçısız 2.500 tl verdima ama gayet memnunum samsun da dr.halit urgan aameliyat oldum görüşme ücretsiz.
Arkadaşlar merhaba.
Demin konulara göz atarken sizlerede danışma gereği duydum. Benimde sol kulağım kepçe yani sağ tarafta hiç birşey yok ama sol kepçe ve ben çok rahatsız oluyorum takıntılıyım biraz. Bir arkadaşımız eşim yaptırıcak hastane ücret almıyo sigorta karşılıyo demiş bir arkadaşta, arkadaşım devlette yaptı 1.700 tl civarı demiş ben sigortalıyım devlt hastanesnde ücret alınırmı alınmazmı kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim.
Sosyal güvencem var. Geçen devlet hastanesinde sordum 2.000 tl demişti hatta bende devlette yapıcağma özelde yaparım demiştim ve benim tek kulak bakalım ne kadr tutucak tşk edrm.