Kepçe kulak ameliyatı

Kakimli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
142
6
96
Arkadaşlar merhaba.
Demin konulara göz atarken sizlerede danışma gereği duydum. Benimde sol kulağım kepçe yani sağ tarafta hiç birşey yok ama sol kepçe ve ben çok rahatsız oluyorum takıntılıyım biraz. Bir arkadaşımız eşim yaptırıcak hastane ücret almıyo sigorta karşılıyo demiş bir arkadaşta, arkadaşım devlette yaptı 1.700 tl civarı demiş ben sigortalıyım devlt hastanesnde ücret alınırmı alınmazmı kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim.

Bu konu hakkında fikri olan kimse yokmu ?

Ben de olmak istiyorum..burun ve kulak bir arada olmak istiyorum hem de öyle yaptıran var mı ??

Kimse bilmiyo arkadaşm. Yada yardım etmek isteyen kimse yok :43:

Ben de olmak istiyorum..burun ve kulak bir arada olmak istiyorum hem de öyle yaptıran var mı ??

kepçekulak ameliyatını olmadım ama bildiğim kadarıyla ip le yapılan ileride sarka biliyormuş en kalıcı yöntemi kulağın arkasından keserek yapmak.Burun ameliyatını ben oldum tamponsuz,ağrısız,sızısız,alçısız 2.500 tl verdima ama gayet memnunum samsun da dr.halit urgan aameliyat oldum görüşme ücretsiz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba.
Demin konulara göz atarken sizlerede danışma gereği duydum. Benimde sol kulağım kepçe yani sağ tarafta hiç birşey yok ama sol kepçe ve ben çok rahatsız oluyorum takıntılıyım biraz. Bir arkadaşımız eşim yaptırıcak hastane ücret almıyo sigorta karşılıyo demiş bir arkadaşta, arkadaşım devlette yaptı 1.700 tl civarı demiş ben sigortalıyım devlt hastanesnde ücret alınırmı alınmazmı kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim.

sosyal güvencen varsa (özel hastaneiçin söylüyorum) 1.000 tl eğer sosyal güvencen yoksa 2.000 tl ye yapıyorllar

Son düzenleme:
sosyal güvencen varsa (özel hastaneiçin söylüyorum) 1.000 tl eğer sosyal güvencen yoksa 2.000 tl ye yapıyorllar

Sosyal güvencem var. Geçen devlet hastanesinde sordum 2.000 tl demişti hatta bende devlette yapıcağma özelde yaparım demiştim ve benim tek kulak bakalım ne kadr tutucak tşk edrm.

Back
X