Merhaba arkadaşlar yıllardır google yaptığım araştırmalarda beni hep kadınlar kulubune yönlendirdi. Kepçe kulak hakkında yuzlerce mesaj okudum.Kendimi bildim bileli şikayetçiyimdir kulaklarımdan ekonomik sıkıntılar ailemin pek rızasının olmaması gibi vs sıkıntılardan sürekli ertelemek zorunda kaldığım bir ameliyat olmuştu. Sonunda ailemin rızasıylada ben bu işe giriştim.Okuduğum bir çok deneyimin bana faydaları dokundu bende yaşadıklarımı sizlerle paylaşarak yardımcı olmak isterim. Bende sizler gibi bir çok doktorla görüştüm. Devlet hastanesi, özel hastane.. En sonunda daha önce bir arkadaşımın ameliyat olduğu hastaneyi seçtim.Ortamedica Hastenesi. Doktorum Nıhat Kaya'idi. Doktorumla görüştüm. Bu ameliyat hakkında beni bilgilendirdi. Korkularım varsada sayesinde yendim. Sadece kepçe kulakta değil tüm ameliyatlarda doktor seçimi gerçekten önemli. Ameliyata gelicek olursak benim seçimimle genel anestezi uygulandı. Ameliyathaneye giriş çıkış 2 saate yakın sürmüş. Ameliyatım akşamüstü olduğu için o geceyi hastanede geçirdim. Ertesi gün doktorum pansumanı yapıp ilaçlarımı yazarak beni taburcu etti. İlk günler ağrılarım sonraki günlerde kaşıntım oldu fakat ilaçlarla baya hafifledi.Sargıyı 1 hafta sonra tamamen çıkarttık ve duş almama izin verildi.Neredeyse 3 hafta olacak. Agrılarım tamamen bitti. Doktorum 1 ay boyunca bandana takmam gerektiğini söyledi. Bu konuda doktorun sözünden çıkmamak bu operasyonun en önemli kısmı aslında. Biraz sabır gerektiren bir iş. Bu konuda takıntılarınız varsa korkmayın ve ameliyat olun derim. Değecek buna emin olabilirsiniz. Örnek olması açısından önceki ve sonraki fotoğraflarımı atıyorum. Sorularınız olursa cevaplayabilirim.