Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar,
4 aylık bebeğimin kulakları kepçeleşiyor.Aynı problemi yaşayanlardan fikir yardımı rica ediyorum.Ne yapmalıyım???Bant yapıştırmayı öneriyorlar, saçma geliyor ama işe yarayacak,zarar vermeyecek ve canını yakmayacak herşeye razıyım(
öncelikle allah analı babalı büyütsün ben bant yapıştırma olayına 8 sene önce köye gittiğimizde görmüştüm kadın ufacık bebeğin kulağına yara bandı yapıştırmıştı çok komik görünüyordu 8 sene sonraki halini soraarsan en son 6 ay önce gördüm hala kepçe ve hiç faydası olmamış zavallı çocuk okadar eziyeti boşa çekmiş oldu bence kurafe bebeğin kızsa saç bandı erkekse bere öneririm havalarda soğumaya başladı hem bebişinin kafası üşümez hemde faydalı olur çok cicili bicili şapka ve bereler var bir bakmanı öneririm
Saçsız her insan kepçe kulaklı görünür kimsenin lafına aldırmayın,genetiği değiştirmeniz mümkün değil,hem artık kepçe kulak tedavileri var ki küçücük bir operasyonla çok normal görünüm sağlanıyor,bence dert edilecek bir durum değil.