• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kepçe kulak meselesi

derindeniz_55

sağlıklı ol kuzummmm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
492
171
83
Merhaba kızlar bir ay önce doğum yaptım.çok tatlı minnos bir oğlum oldu. Sıkıntı su ki doğduğu günden beri kulakları kepçe olmasın diye başını kapattım kız gbi bandanalar taktim. gece gündüz uğraştım ama sonuç hüsran oğlumun kulakları daha şimdiden kalkmaya, kafası ile kulağının açısı artmaya başladı ; sonuçta da o küçücük güzel yüzü kulakları ile tuhaf görünmeye başladı. Elbette benim oğlum goruntusu ne olursa kabullenir m .ama okul çağını düşünüyorum büyüyünce çocukların acımasızca takacagi isimleri düşünüyorum onun adına çok üzülüyorum. Şimdi sizden rica ediyorum bildiğiniz bir yöntem var mi bunu engelleyebilecegim.? Medikalere sordum kulak yapıştırma banti var mi diye koca şehirde bulamadım nolur geç olmadan bana yardım edin :KK43:

Bende kepçeyim :KK70:
Okul çağında evet lakap takıyorlar; kepçe,yelkenli vb...Size tavsiyem çocuğunuza kendiyle barışık olmasını öğretin. .okul çağında bu laflara kulak asmamasını öğretin. .evet çocuklar çok acımasız oluyorlar.
simdi eşim bana ben senin önce kulaklarına vuruldum diyor :KK70:

Öyle her şeye inanmam ama bazı şeylere inanıyorum:)
Uyurken güzel yatırmalı derdi annem.
Kulağını katlayarak yatıyor bir şekilde demek ki.

Bir arkadaşım çok güzeldir, kulakları yüzünden saçını hep salardı mesela.

Başkalarının alay etmesine gerek yok, kişi kendini beğenmeli.
Mutlu hissetmeli.
Bu nedenle elbette elinizden geleni şimdiden yapın.

Yine de engel olamıyorsanız üzülmeyin bunun ameliyatı da var..

Okul çağında evet lakap takıyorlar; kepçe,yelkenli vb...Size tavsiyem çocuğunuza kendiyle barışık olmasını öğretin. .okul çağında bu laflara kulak asmamasını öğretin. .evet çocuklar çok acımasız oluyorlar.
Ben de küçükken kepceymisim şimdi duzelmis evet çok acımasız isim takıyorlar yaa görünüşü için değil sırf çocuğum sıkıntı cekmesn psikolojik olarak etkilenmesi n istyrm

Öyle her şeye inanmam ama bazı şeylere inanıyorum:)
Uyurken güzel yatırmalı derdi annem.
Kulağını katlayarak yatıyor bir şekilde demek ki.

Bir arkadaşım çok güzeldir, kulakları yüzünden saçını hep salardı mesela.

Başkalarının alay etmesine gerek yok, kişi kendini beğenmeli.
Mutlu hissetmeli.
Bu nedenle elbette elinizden geleni şimdiden yapın.

Yine de engel olamıyorsanız üzülmeyin bunun ameliyatı da var..
Haklisiniz coookk bebeğin yüzü cookk guzel maslhh ama bu kulak sıkıntısı ni cekecege benziyo yatrirken hep dikkat edyrm aslında başı hep bereli

Haklisiniz coookk bebeğin yüzü cookk guzel maslhh ama bu kulak sıkıntısı ni cekecege benziyo yatrirken hep dikkat edyrm aslında başı hep bereli

Belki çok dönüyor, bere kayıyor falan bilemeyiz.
Uyurken sık sık kontrol edin, kulağını devamlı düzeltin ne bileyim.
Çok da takmamak lazım elinizden geleni yapıyorsunuz.

Belki çok dönüyor, bere kayıyor falan bilemeyiz.
Uyurken sık sık kontrol edin, kulağını devamlı düzeltin ne bileyim.
Çok da takmamak lazım elinizden geleni yapıyorsunuz.
Öyle gerçekten bazı şeylerin önüne de geçilmiyor peki bu ameliyatı en erken ne zaman yaptirabiliyoruz

Merhaba kızlar bir ay önce doğum yaptım.çok tatlı minnos bir oğlum oldu. Sıkıntı su ki doğduğu günden beri kulakları kepçe olmasın diye başını kapattım kız gbi bandanalar taktim. gece gündüz uğraştım ama sonuç hüsran oğlumun kulakları daha şimdiden kalkmaya, kafası ile kulağının açısı artmaya başladı ; sonuçta da o küçücük güzel yüzü kulakları ile tuhaf görünmeye başladı. Elbette benim oğlum goruntusu ne olursa kabullenir m .ama okul çağını düşünüyorum büyüyünce çocukların acımasızca takacagi isimleri düşünüyorum onun adına çok üzülüyorum. Şimdi sizden rica ediyorum bildiğiniz bir yöntem var mi bunu engelleyebilecegim.? Medikalere sordum kulak yapıştırma banti var mi diye koca şehirde bulamadım nolur geç olmadan bana yardım edin :KK43:

Anne babadan gelen genetik bir durum yoksa geçiyor o çocukluktaki kepçelik. Küçükken bende öyleydim ama düzeldi korkmayın.

Annem hep dikkat etmiş bana ve kardesimde yatarken falan düzeltmiş dönmesin diye ama bi ilgisi varmi bilmiyorum yapısık gibi kulagım ama dogustanda olabilir yatarken falan dikkat edin yinede

Annem hep dikkat etmiş bana ve kardesimde yatarken falan düzeltmiş dönmesin diye ama bi ilgisi varmi bilmiyorum yapısık gibi kulagım ama dogustanda olabilir yatarken falan dikkat edin yinede
İnanın ben de sürekli tetikte yim ilgileniyor kontrol ediyorum ama aynı ne yaptiysam

Verdiğiniz cevap okuduklarım içinde en insancıl olanı.
Evet çocuklar acımasız olabiliyor ama saf yanları affettiriyor kimi şeyleri..

Ben de kepçe kulak lafını eğitimli bir yetişkinden başka bir yetişkin için duydum.

Çocuk olmadığına göre sanırım yalancı olma ihtimali yüksek..

Arkadaşlar Erkin Önsal istanbul umranıye devlet hastahanesınde amelıyat oldum çok ıyıdı amalıyat başarılı tavsiye edıyorum

Benim oğlumun kulaklarıda hafıf onde ama bızımkının kucuk kulakları hıc dert etmıyorum canı sagolsun

Sırtüstü değil de sağa sola arada dönüşümlü yatırın. Kulaktan ziyade kafa daha fena oluyor. Bebeği hep sırtüstü yatırıp resmen düz kafa yapıyorlar.:olamaz:

beni çok güldürdün ya takma kafana benimde kardeşim bildiğin kepçeydi küçükken büyüdükçe kalmadı bişeyi şimdi koca delikanlı oldu oda büyüdükçe kalmaz belki bişeyi zaten zamanla gözün alışır çocuğuna

Back
X