bantla düzeleceğini ben de sanmıyorum, sağlıkçı değilim, çocuğu boşuna rahatsız etmeyin, zaten bu tip şeyler takarsanız kullanırsanız çocuk kulaklarının sorunlu olduğuna inanmaya başlar, mutlu olacaksa da olmaz. Anne figürü çok önemli, onu o haliyle sevdiğinizi bilmeye ihtiyaç duyuyor, daha 1 yaşında süt bebeği.
benim bebeğim 18 aylık, doğduğunda kepçe kulak olacak demiştik, sonra o dediğimizi bile unuttuk, ben çocuğuma bakınca güzel bir çocuk görüyorum, hala kepçe mi farkında bile değilim. Kepçe kulağın kriterini de bilmiyorum, sorun da değil. Oğlumu sık sık dünyanın en güzel bebeği diye söyleyerek seviyorum, dişleri de ayrık, üstelik şimdiden çürükleri var, genel anestezi ile dolgu önerildi, anestezi kelimesini duyduğumuzdan beri diş fırçalamaya odaklandık. sağlık önemli, inanın gerisi teferruat.
siz bant gibi dışarıdan müdahaleler yaptıkça sorun gibi algılayacağı bir uzvu olacak, işte bu psikoloji tehlikeli. Hele bir de kulakları büyüdükçe kepçelik giderse, şu sürekli vücudunu beğenmeyen özgüveni düşük kişilerden olur, kesin bende bir kusur vardır diye düşünür. Yapmayın etmeyin, düşünmeyin bile bunu. Bu yüzden akran zorbalığı da olacağını sanmıyorum