Gelinbaşı ve Gelin Tacı Kepçelere gelin başı

guzelimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
3.990
426
163
Kızlar arkadaşım evlenicek ama saç modeli olarak toplu ya da yarım toplu saç modeli istiyor,Kulakları kepçe olduğu için üzülüp duruyor.Bu konuda yardımcı olur musunuz.Kepçe kulaklılar için modeller hakkında..

yine toplu ama kulak hizasinda bukleler ile kapatilabilir,koaforune soyle o bulur caresiniyerimseniben

doğa bekleriz gibi kulaklarını yapıştırsın şaka şaka duvağı tokayla kulak hizasına kadar tuttursun

doğa bekleriz gibi kulaklarını yapıştırsın şaka şaka duvağı tokayla kulak hizasına kadar tuttursun

Bunu kuaförüyle konuşmuş fakat net bir cvp alamamış....Ayrıca dalda geçme canım ya çok üzülüyor,Ağlayıp durdu kaç gündür.Bende buraya konu açıp en azından fikir edinmesini sağlamaya çalışıyorum.

pardon şekerim. espiri yapmıştım. bazen kuaförlere bırakmamak lazım. demek istediğim topuz yaptırsın saçını duvağını da topuzun etrafından(alt kısmından geniş bi şekilde tuttursun. vicdan azabı oldu:) bulursam resim ekliycem

doğa beklerizle ilgili espiri yaptım ama özellikle aramadım. tesadüf denk geldi walla.

ya da böyle dağınık bi model yaptıracak saçlarını.

doğa beklerizle ilgili espiri yaptım ama özellikle aramadım. tesadüf denk geldi walla.

ya da böyle dağınık bi model yaptıracak saçlarını.

Teşekkür ederim bnları bir göstereyim bakalım.Varsa daha gönderin arkadaşlar.Canımı yedi kaç gündür ben güzel gelin olamıcam diye.Gelin her zman güzeldir,asildir desemde laf dinletemedim.:çok üzgünüm:

ama üzmesin kendini canım ya
sanki hiç başka kepçe ler gelin olmuyor..bende de kepçelik var ve ilginci sol kulağım:):)daha açık dışa..aynen bende dümdüz taranmış topuz yaptıramıcam.dağınık bukleli bişeyler yaparlar herhalde kuaförler:)
artık onlara kaldık:)

Her zaman onların eline kalmak doğru olmuyor sanırım,nişanında buranın en tanınmış kuaförüne gitti çok çirkin oldu gerçekten söylendiği halde bu hassasiyeti....Bende aynı şeyi söylüyorum ona bi tek sen mi kepçesin bir sürü var diye laf anlatamadım.Ağlama duvarına döndüm.Arkadaşım mutlu olsunda ben razıyım ağlama duvarına dönmeye.

hafif dalgalı olucak ve salık dagınık
topuzla olacak bukleler sarkıcak kulaklarının onunden yanından

Doğa Bekleriz bir ara kulağını japonla yapıştırmıştı..
Bir tanıdığımda bu yöntemi önceden denemiş..
Veeee o da düğününde kulağını yapıştırdı..
Ama yine de saçları salık bir model yaptırdı..
kenardan köşeden gözükmesin diye ayrıca yapıştırmış oldu..

Arkadaşına söyle evde bulunduğu bir zamanda japon yapıştırıcısını bir denesin..
Gülmüştük, ama işe de yaramıştı..a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…