Kuzey Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2007 2.027 13 116 Diğer 22 Şubat 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuzey #1 [youtube]cdI7hqvCISo[/youtube] Allah rahmet eylesin.
E EU1 Ziyaretçi 14 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuzey #2 begendikleriniz icin rep ve tesekkur butonunu kullaniniz aksi takdirde mesajlariniz silinecektir
P Plummy Ziyaretçi 23 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuzey #3 Kerim Tekin i hiç unutmayacağız,onu çok özledik:a015:
SEN_KOLIK herkez YALANCI!! Pro Üye 15 Nisan 2007 4.695 2.355 698 Diğer 24 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuzey #4 o kadar cok sevrdimki kerim tekini öldügüne inamamistim cok sevdigimi bildigi icin ablam saka yapiyor sanmistim günlerce agladigimi biliri allah rahmet eylesin mekanin cennet olsun
o kadar cok sevrdimki kerim tekini öldügüne inamamistim cok sevdigimi bildigi icin ablam saka yapiyor sanmistim günlerce agladigimi biliri allah rahmet eylesin mekanin cennet olsun
dilarem erdim,serdim :) Kayıtlı Üye 4 Ocak 2008 2.936 18 683 İstanbul 25 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuzey #5 Z@z@ .!.: o kadar cok sevrdimki kerim tekini öldügüne inamamistim cok sevdigimi bildigi icin ablam saka yapiyor sanmistim günlerce agladigimi biliri allah rahmet eylesin mekanin cennet olsun Genişletmek için tıkla... Ağabeyim bana öldüğünü söyleyememişti,dili dolanmıştı,bişeyler gevelemişti ağzında.Üzüntüden kahrolmuş,şoka girmiştim.Mekanı cennet olsun,güzel sesi,güzel gülüşü hiiiiç unutulmasın.
Z@z@ .!.: o kadar cok sevrdimki kerim tekini öldügüne inamamistim cok sevdigimi bildigi icin ablam saka yapiyor sanmistim günlerce agladigimi biliri allah rahmet eylesin mekanin cennet olsun Genişletmek için tıkla... Ağabeyim bana öldüğünü söyleyememişti,dili dolanmıştı,bişeyler gevelemişti ağzında.Üzüntüden kahrolmuş,şoka girmiştim.Mekanı cennet olsun,güzel sesi,güzel gülüşü hiiiiç unutulmasın.
albunea kedi ruhlu Kayıtlı Üye 21 Eylül 2013 1.402 530 168 37 8 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuzey #6 Kanatsız melek erkenden gittin aramızdan.Cennettesin zaten biliyorum.