Kese asagidaa

Ozgcelik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
34
2
1
27
Hamile oldugumu yeni öğrendim 5 haftalik hamileyim keseyi gördük yanlız son gittiğim doktor biraz aşağıda dedi yukarı çıkmazsa düşük riski varmış. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi çok korkuyorum

Çıkar yukarı dert etme. Dinlen ve bol su iç. Kese aşağıda, kenarları düzensiz, kalp atışları yavaşi kanama alanı var....bunlar denilen şeyler. olmaması makbul ama var diye illa bir şey olacak değil. İnşallah her şey yoluna girecektir.

buna doktorunuz karar verecek. Eve gelince ayaklarınızın yükseltip yatmaya çalışın. Doktorlar bazısına dinlen diyor bazısına yat, bazısına sadece tuvalete kalk diyor ama tuvalete bile kalkamayan da biliyorum. ama rahminizle ilgili bir sıkıntınız yok, ağrıınız sancınız yok, kanamanız yok çok şükür fırsat buldukça dinlenir, ağır ev işlerinden kaçınır ya da dinlene dinlene yaparsınız. Çamaşır suyu, kezzap, derz temizleyici gibi aşırı kimyasal temizlik malzemelerinden de kaçının.

Bugun cok fazla ağrım mide bulantim vardı işyerinden izin aldım eve geldim bu ağrılar kesenin asagida olmasından mi kaynaklaniyordur acaba ?

Bugun cok fazla ağrım mide bulantim vardı işyerinden izin aldım eve geldim bu ağrılar kesenin asagida olmasından mi kaynaklaniyordur acaba ?

Yok kesenin aşagıda olması böyle bişey yapmaz rahat olun ben de 5 haftalığım ve mide bulantılarım şimdiden başladı. Merak ettiğim bişey var ultrason görüntünüz var mı. Benim de diğer gebelere göre kesem aşağıda oluşmuş görüyorum ultrasonlarına bakınca ama doktorum henüz bişey demedi. Sadece arada adet sancısı gibi agrılarım var. Belki de doktorunuz küçük bi riskten bahsetmiştir bilemiyorum.

Dün gece başka doktora gittim kesenin sağlıklı olduğunu skntı olmadığını söyledi niye böyle ayrı ayrı konuşuyorlar anlamadım ki

Back
X