Kese - Bebiş görünümü

yenianne29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
15
24
3
40
Kızlar size bir konuda daha danışmak istiyorum .. Bugun 5+3 günlük hamileyim doktora ilk gittim karından baktı ve keseyi göremedi haliyle vajinal de bakmak istemedi 10 gün sonra gel bebişini Görelim dedi .. Sizlerin bu kadarlık hamileyken gördüğünüz keseler karından mı gözüktü acaba :((

canım senin geç döllenme olmuş olabilir ondan gözükmemiştir. Bi de karından bakılacaksa idrara sıkışık olunca gözükmesi daha kolay oluyor. Benim karından 5+4 'te gözükmüştü. Dediğim gibi ben bol su içerek gitmiştim sıkıntı olmadı. Bidahakine bol su içip git doktora ;)

Doktorum bi sıkıntı yok dedi ama yazılanları okuyunca içim sıkıldı biraz sizlerle paylaşmak istedim inşallah geri kalmamıştır bebişim dedikleriniz gibi ;)

Doktorum bi sıkıntı yok dedi ama yazılanları okuyunca içim sıkıldı biraz sizlerle paylaşmak istedim inşallah geri kalmamıştır bebişim dedikleriniz gibi :KK66:
Benim direkt 9 haftalığa kadar alttan bakıldı canım senin haftalarda da alttan görüldü benimde

4+5 ike vajinal yolla gördük keseyi. Bence kafana takma, ultrasonda görünmesi zaman alabiliyormuş.

Back
X