kese belirginleşmesi?

eylemsevcan

hedef 59
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2010
9.171
5.426
773
45
kese erkekte önce kızda daha sonramı belirginleşir kalp atışlarıda erkekte hemenmi duyulur?

cnm bunun kız yada erkekle alakası yok. senin bünyenle alakalıdır bu durum. yumurtlama gününden önce yada sonrası da gerçekleşmiş olabilir sper ve yumurtalık birleşimi. mesela benim adetime çok yakın dönemde yumurtlamışım ve geç döllenme olmuştu. nerden baksan 7 haftalık hamileyken keseyi gördük 9.cu haftamda kalp atışlarını duyduk. ve ALLAH ın izniyle oğlum olucak. şuan 34+4 günlük hamileyim.

ay bende ıstıyorum bebegımın kesesını gorecegm gunlerı
vede kalp atıslarını
vedeeeeeeeeee
kucaıma alup onu doyasıya koklamayı

Merhabalar. Bende bugün gördüm keseyi belli belirsiz haftaya tekrar çağırdı doktorum...Daha 5 haftalık benimde çok yeni.Rabbim bebişlerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bebek bekleyenlere de bu mutluluğu yaşatsın inşallah

Merhabalar. Bende bugün gördüm keseyi belli belirsiz haftaya tekrar çağırdı doktorum...Daha 5 haftalık benimde çok yeni.Rabbim bebişlerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bebek bekleyenlere de bu mutluluğu yaşatsın inşallah

inşşş canm

merhabalar bende 4 ahftalı hamileyim..erken belli oldu..hcg testi yaptık 48 saat ara ile önce 11.03 çıktı sonraki 38 böle öğrendim ama daha kese görmedim..sizlerinde mi böle oldu..daha rengli günüm geçmedi çok korkuyorum..allaham korusun hepimiz:)

bende 4 haftalıkken ultrasona gore keseyı gordun adetım 1gun gecıkmıstı ıkı cızgı cok net cıktı bhcg de 2560 cıktı..bu tamamen ovulasyon gunu ıle ılgılı erken yumurtlama olunca benımkı gıbı oluyor :) endıselenmeyın hıc

cnm bunun kız yada erkekle alakası yok. senin bünyenle alakalıdır bu durum. yumurtlama gününden önce yada sonrası da gerçekleşmiş olabilir sper ve yumurtalık birleşimi. mesela benim adetime çok yakın dönemde yumurtlamışım ve geç döllenme olmuştu. nerden baksan 7 haftalık hamileyken keseyi gördük 9.cu haftamda kalp atışlarını duyduk. ve ALLAH ın izniyle oğlum olucak. şuan 34+4 günlük hamileyim.

slm nagihan galiba benimde gec döllenme oldu, 7 haftalik hamileyim,ama doktorum tahminimce 4 haftalik hamilesin dedi,dün kahverengilimsi 1,2 damla leke geldi,hastaneye gittim önemli bisey yok dedi,sadece eger 7 haftaliksa kalp atisini görmemiz lazim dedi,bende dedim doktorum 4 haftalik oldugunu 2 hafta sonra kalbini görürüz dedigini söyledim! kalbini tam ne zaman duydun? bide sendede oldumu leke falan?

Back
X