Kese boş,hastane önerisi

hayallerbedavaa

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
131
81
298
İyi günler Tuzla’da oturuyorum. Pendik eğitim araştırmaya gitti 10-11 haftalık fakat kesenin boş olduğunu alınması gerektiğini söyledi ama anestezisiz işlem yapıyorlarmış o yüzden imza verip ayrıldım. Devlet hst. hepsi böyle mi anestezisiz mi işlem yapıyor bilen varmı? Özelde fiyatlar ortalama nedir acaba bilgisi olan dr hastane önerisi olan var mı?

Bende sizinle aynı durumdayım benimde boş gebelik bugün şehir hastanesine gittim anesteziyle yapıldığı söylendi ama benim özeldeki doktorum önce ilaç verip bekleyelim dedi belki kürtaja gerek kalmayabilirmiş ben üç ay önce özelde kürtaj oldum 3000 lira ödedim şimdi daha da yükselmiştir.

Ben bundan 9 yıl önce küçük bir ilin devlet Hastanesi'nde yaptirmistim boş gebelik kürtajı. Genel anestezi ile almışlardı. Hatta öncesinde suni sancı vermişlerdi. Açılma olsun da zarar vermeyelim Rahime diye. Siz bir araştırın yine de

Teşekkür ederim size de geçmiş olsun hangi şehir hastanesine gittinz acaba İstanbul’da mı, ben çevremde birkaç devlet hst sordum anestezisiz dediler malsf
Birkaç özele sordum ortalama 2-3 bin TL civarlarında fiyatlar tabi kişinin duruma göre de değişebiliyor fiyatlar

Size de çok geçmiş olsun ne güzel bir dr.a denk gelmişsiniz evet araştırıyorum hala acaba birkaç gün beklememin bir zararı olur mu bilginiz var mı?

Size de çok geçmiş olsun ne güzel bir dr.a denk gelmişsiniz evet araştırıyorum hala acaba birkaç gün beklememin bir zararı olur mu bilginiz var mı?
Ben olduğum da 10 haftalikti. Bir zararı var mı bilemiyorum. Şimdiden geçmiş olsun. Vücut sağlıksız bebek olacağı zaman oluşturmayabiliyor Muş. Doktor öyle demişti. Canınızı sıkmayın hiç. Herşey de vardır bir hayır

Elbette herşeyde muhakkak bir hayır var, bilmediğim süreç olduğu için sadece biraz tedirginlik var o kadar

Elbette herşeyde muhakkak bir hayır var, bilmediğim süreç olduğu için sadece biraz tedirginlik var o kadar
Kürtaj ile Kese alınıyor. O gün biraz ağrım olmuştu ama ertesi güne toparlanmistim. Auni sancı beni biraz zorlamisti sadece. Şimdiden geçmiş olsun

Teşekkür ederim Başakşehir çam ve sakura şehir hastanesine gittim bir arkadaşda Arnavutköy devlet hastanesinde kürtaj olmuştu onada genel anestezi verilmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…