- 23 Ekim 2016
- 26
- 16
- 3
- Konu Sahibi bebegim2017
-
Allah sabır versin hayatım. Çok üzüldüm. Ne denir bilmiyorum. Rabbim sağlıklı bir şekilde inşallah tez vakitte nasip eder.Merhaba Arkadaslar...
ben bir kac hafta önce burda hamile oldugumu yazmistim... hamile oldugumu ögrendigim
Ilk günden sanki birseylerin anormal oldugunu hissettim... hamileligimin 6. haftsinda Doktora gittim ve sadece kese gördük... ultrason resmini verdi fakat bana tuhaf geldi.. 4 hafta sonra gel dedi o zaman büyür kalp atisinida dinleriz dedi..
2 hafta sonra kahverengi bir kanama oldu... ama hep oluyordu ama cok azdi endiselendim ama Doktor normal olur öyle dedi.. sonra 1 hafta gecti aradan ve fazlalasti... tekrardan Doktora gittik ve bebegimizin hic gelismedigini kesenin bos oldugunu söyledi..... :-( cok kötü olduk üzüldük...
kürtaj veya normal sekilde kendiliginden bir kac gün sonra gider dedi Doktor. Ben kesinlikle Kürtaj olmak istemedim ve Bebegimiz kendiliginden gitti... cok aci cektim dogum sancisi gibiydi.. ama bunuda atlattim... artik adetimi bekliyorum ve insallah tekrar hamile kalirim...
Böyle birsey sizinde basiniza geldiyse sizlerle bunlari konusmak isterim.. önümüzdeki günleri haftalari aylari birlikte dertleserek paylasarak gecirip mucizelerimizi bekleyelim
Allah sabır versin hayatım. Çok üzüldüm. Ne denir bilmiyorum. Rabbim sağlıklı bir şekilde inşallah tez vakitte nasip eder.
Merhaba Arkadaslar...
ben bir kac hafta önce burda hamile oldugumu yazmistim... hamile oldugumu ögrendigim
Ilk günden sanki birseylerin anormal oldugunu hissettim... hamileligimin 6. haftsinda Doktora gittim ve sadece kese gördük... ultrason resmini verdi fakat bana tuhaf geldi.. 4 hafta sonra gel dedi o zaman büyür kalp atisinida dinleriz dedi..
2 hafta sonra kahverengi bir kanama oldu... ama hep oluyordu ama cok azdi endiselendim ama Doktor normal olur öyle dedi.. sonra 1 hafta gecti aradan ve fazlalasti... tekrardan Doktora gittik ve bebegimizin hic gelismedigini kesenin bos oldugunu söyledi..... :-( cok kötü olduk üzüldük...
kürtaj veya normal sekilde kendiliginden bir kac gün sonra gider dedi Doktor. Ben kesinlikle Kürtaj olmak istemedim ve Bebegimiz kendiliginden gitti... cok aci cektim dogum sancisi gibiydi.. ama bunuda atlattim... artik adetimi bekliyorum ve insallah tekrar hamile kalirim...
Böyle birsey sizinde basiniza geldiyse sizlerle bunlari konusmak isterim.. önümüzdeki günleri haftalari aylari birlikte dertleserek paylasarak gecirip mucizelerimizi bekleyelim
Sanada gecmis olsun cnm... evet tekrarlamiyormus :) insallah tekrarlamaz.Bnde subat ayında geçirdim boş gebelik kullandığım prolaktin hapından kaynaklıydıı sonrasnda agustos ayında hamile kaldım canım genelde tekrarlamaz bos gebelik dedi doktor rabbim yardımcın olsun seni cok iyi anlıorm tez zmanda saglıklı bebişine kavusursn inşallahh
Tatlım öncelikle çooook geçmiş olsun veren de alan da Allah dua et inşallah hayırlı sağlıklı bir evladın olur. 4 veya 5. Haftalarda herhangi bir sorun hissetmiş miydin ?yoksa kendini sonki haftalarda mı belli etti?
geçmiş olsun. hiç kafaya takma. en azından hamile kalabildiğini gördün. sağlıksız bir durummuş ki kendiliğinden bitmiş. bu en kısa sürede hamile kalman dileğiyle, ki zaten düşüklerden sonra kolay hamile kalınıyormuş:)
Cok gecmis olsun. Seni anliyorum ben de yasadim. Doktorum iku ay korun dedi. Sonrasi ne olur bilemem. InsAn kolay unutamiyo biraz korkuyo yine olur mi diye ama netten baktim.hatta ikinci bebek daha saglikli oluyomus diye bile okudum. Herseyin hayirlisi. Allah ne zaman nasip ederse. Tumm isteyenlerin kucagi bos kalmasin. Aminn
Canım ben de yaşadım ayni durumu.. hem benimki kendiliğinden düşmedi bile.. kese hizla büyümeye devam etti ama bebek gelişmedi.. kurtajla alındı.. ben de 6 haftalik gebeyken benimle gebe kalanlarin hepsinin mide bulantisi vardi koku hassasiyetleri vardi. ben de hic birsey yoktu. ohh ne guzel diyordum hic hamile degilim gibi rahat gececek hamileligim. megersem bos gebelikmis zaten.. doktorum bana 3 ay korun dedi. 3 aydan sonra hemen gebe kaldim ben tekrar. allah insallah sana da nasip etsin.. bu gebeligimde mide bulantim var tiksinmelerim hat safhada. ve her seferinde şükrediyorum.. midem bulandigi icin mutluyum.. cok zor günler gecirdim ama Allah oyle guzel teselli verdi ki sanki o günleri hic yasamamis gibiyim simdi. sabret canim kardesim gececek bugünler.
Amin cnm insallah. Hayirli olsun saglikla kucagina al insallahAllahım sana tez zamanda sağlıklı huzurlu mutlu bir gebelik nasip etsin hayırlısıyla.. yazdığını görünce dua etmek istedim bende dış gebelik geçirmiştim tüpüm alınmıştı tüp bebek düşünürken hamile olduğumu öğrendim.. Allah çok büyük lütfen çok dua et ben ve benim gibi bebeğine zorluklarla hamile kalmış ve kavuşmayı bekleyenler inanki bütün isteyenlere çok dua ediyoruz
Bende eylul ayinda aynisini yasadim cnm kese vardi bebek yoktu ve gelismedi doktorum 1 ay korun adet gor sonra korunmana gerek yok dedi ve ben bi kere adet gordukten sonra hemen hamile kaldim rabbim birini aldi birini verdi bana cok sukur ins sende en kisa zamanda kalirsin saglikli bir sekilde
Aaa süper ya. Benim suan 15. günüm ama düzenli olurdu hep zaten adetim yine olur insallah28 gun sonra adet oldum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?