Benim hesabıma göre 6+0 dı doktorum 5+5 dedi banaBence siz de benim gibi adetinizi yanlış hesapladınız benım hesabıma göre de bebegım 6-7 haftalık sanıyorken ultrason da doktorum 5-6 hafta ile uyumlu dedi korkmayın yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hesabıma göre 6+0 dı doktorum 5+5 dedi banaBence siz de benim gibi adetinizi yanlış hesapladınız benım hesabıma göre de bebegım 6-7 haftalık sanıyorken ultrason da doktorum 5-6 hafta ile uyumlu dedi korkmayın yani
Ya nasıl içimi rahatlattınız size anlatamam inşallah benimde öyle olur bu süreçte neler yaptınızMerhaba, ben transferden sonra gece lekelenmem olunca kalp atımı gününü bekleyemeden gitmiştim doktora. 6+4 olması gerekirken 5+6 günlük görünüyordu. Doktor lekelenmem olunca ve kese de küçük olunca düşükle sonuçlanabilir dedi. Ertesi gün kendi doktoruma gittim ve bir haftaya kadar olan geriden gelmelerin normal olduğunu zamanla aradaki farkın kapanacağını söyledi. Şimdi 22 haftalık olduk aradaki fark kapandıstres yapmamak imkansız beklemek zor ama iyi düşünün iyi olsun. İnşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza
![]()
Ya valla içim rahatladı tüp bebektw olumsuz konusuluyordu genelde 2 hafta önde dediniz mesela özellikle birşey yaptınız mı o dönemde8. Ayıma kadar belirtim olmadı, tüp bebek annesiyim bir hafta geriden geliyorduk sonra 2 hafta önden gittik. İçinizi rahat tutun, sağlıkla kavuşun bebişinize
Ya valla içim rahatladı tüp bebektw olumsuz konusuluyordu genelde 2 hafta önde dediniz mesela özellikle birşey yaptınız mı o dönemdeyiz
Özel bir şey yapmadım, ama beslenmeme vs tüp bebek sürecinde dikkat ettim. Gebelik dinamik bir süreç kalbinizi ferah tutun, siz ne kadar rahat olursanız inanın bebişiniz de onu hisseder.Ya valla içim rahatladı tüp bebektw olumsuz konusuluyordu genelde 2 hafta önde dediniz mesela özellikle birşey yaptınız mı o dönemde
Allah razı olsun valla bir nebzede olsa rahatladım 15inde gidicem doktora ne olur dua edin bana rabbim sizin gibi banada hayırlı haberler nasip etsinÖzel bir şey yapmadım, ama beslenmeme vs tüp bebek sürecinde dikkat ettim. Gebelik dinamik bir süreç kalbinizi ferah tutun, siz ne kadar rahat olursanız inanın bebişiniz de onu hisseder.
Hayırlar ile kucağınıza almayı nasip etsin RabbimAllah razı olsun valla bir nebzede olsa rahatladım 15inde gidicem doktora ne olur dua edin bana rabbim sizin gibi banada hayırlı haberler nasip etsin
Demekki biz yanlış hesaplıyoruzBenim hesabıma göre 6+0 dı doktorum 5+5 dedi bana
Ben de sizin gibiyim 7. Haftadayım sanıyorken dün gittiğimde 6+1 dedi dr çok şaşırdım benim de göğüslerim çok şişti indi. Ama kalp atışını duyduk çok şükürBenim belirtilerim vardı ama çok halsizdim kafamı kaldıramıyordum gögüslerime dokunamıyordum birden çat diye kesildi ben ondan korkuyorum
İnşallah bende duyarım kalp atışlarını nolur dua edin banada çok stresli bir süreçmiş gerçektenBen de sizin gibiyim 7. Haftadayım sanıyorken dün gittiğimde 6+1 dedi dr çok şaşırdım benim de göğüslerim çok şişti indi. Ama kalp atışını duyduk çok şükürböyle hormon dalgalanmalarının olması çok normalmiş strese sokmayın kendinizi. Geç tutunmuş demek ki miniklerimiz kötü şeyler çağırmayın
![]()
Canım ben doğal.yolla hamile kaldım. 2 gün kasikta batma, toplasan 3 4 defa mide bulantısı oldu. Sadece belirgin bir uyku vardı. Kuzenim 3 ay mide bulantısı yaşadı çubuk krakerle idare etti. Yemek.pisiremedj. herkeste aynı değil belirtilerEvet göründü ama içimdeki korkuyu atamıyorum çünkü belirtilerim hala yok![]()
Yok haklısınız biliyorum ben ona değil birden bire belirtilerimin kesilmesinden korktum gögüs ağrım vardı çok halsizdim belim ağrıyordu ve bir saat içerisinde yok oldu hepsi hala dahada yok sonra doktora gittim kese küçük iyce moralim bozuldu ama üç gün kaldı sağlıklı beslenmeye çalısıyorum inşallah iyi haber alırımCanım ben doğal.yolla hamile kaldım. 2 gün kasikta batma, toplasan 3 4 defa mide bulantısı oldu. Sadece belirgin bir uyku vardı. Kuzenim 3 ay mide bulantısı yaşadı çubuk krakerle idare etti. Yemek.pisiremedj. herkeste aynı değil belirtiler
Benimde oyle olmustu. Kasikta batma olunca doktora gittim. Enfeksiyon diye . Hamilesin dedigi andan sonra hic olmadi . Birde n kesildi.Kendini strese sokma. Keyfine bak. Aç bir film kafan rarahatlasın. Umarım gönlünce olur her seyYok haklısınız biliyorum ben ona değil birden bire belirtilerimin kesilmesinden korktum gögüs ağrım vardı çok halsizdim belim ağrıyordu ve bir saat içerisinde yok oldu hepsi hala dahada yok sonra doktora gittim kese küçük iyce moralim bozuldu ama üç gün kaldı sağlıklı beslenmeye çalısıyorum inşallah iyi haber alırım
Emin olun o minik kalbi öyle güçlü atıyor ki göreceksiniz siz sadece mutlu olun stres yapmamaya çalışın etkilenmesin yeter rahatlayın birazİnşallah bende duyarım kalp atışlarını nolur dua edin banada çok stresli bir süreçmiş gerçekten
Aminn inşaallah Allahım hepimizin yardımcısı olsunEmin olun o minik kalbi öyle güçlü atıyor ki göreceksiniz siz sadece mutlu olun stres yapmamaya çalışın etkilenmesin yeter rahatlayın birazRabbim kucağımıza almayıda nasip edecek inşallah
![]()
iyi bir özel hastanede ya da şehir hastanesinde bir doktora daha görünün, ultrason cihazı iyi olan bir yerde muayene olun. sizin doktorunuzun dediğiyle uyumlu mu değil mi görürsünüz hem de başka bir görüş daha almış olursunuzBenim belirtilerim vardı ama çok halsizdim kafamı kaldıramıyordum gögüslerime dokunamıyordum birden çat diye kesildi ben ondan korkuyorum