- 28 Şubat 2025
- 327
- 93
- 13
- 27
- Konu Sahibi Mavi Mor Yesil
-
Canım karından ölçümlerde 5/6 gün bile oynayabiliyor. Benim her gittiğimde farklı ölçüyorlar. Ultrasonun açısı, bebeğin duruşu her şey etkiler. Arada 3/5 gün varsa adet tarihi ile uyumludur çok kafaya takma. Corasprin kanama yapabilir. Gebelikte bıraktırırlar genelde çok zorunlu değilse. Progestan kullanmayı ihmal etme üzme kendini üzüntü ve stres daha çok olumsuz etkiler. Ömrü varsa yaşıyor bebek kim ne derse desin.Kızlar selamlar. Bana göre 6+4 doktora göre 6+0'ım şu an. Çarşamba doktora gittim kese gözüktü 4.81 mm. dedi 5+2 için uygun 4 gün geriden geliyo yolk sac da olmuşmaya başlamış dedi. Vajinal baktı hepsine. Kese vs her şey düzgün. 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi. Neyse dün kahverengi lekelenmem başladı başka bir şehirdeyim oranın kadın doğum aciline göründüm. Karından baktı 7-8 mm arası görüyorum kanama alanı başlamış keseden uzak dedi. Progestan vs verdi işte yine. Coaspin de kullanıyordum onu kesti. Bunun yapma olasılığı var mı? Birde kese boyutu küçük değil mi ya? Chat cpt gayet normal diyor ama burada okuduklarıma baktığımda herkesin kesesi daha büyük. Bundan önce kayıp geçmişim var. Yine aynı bunları yaşamıştım. Muhtemelen sonu o gözüküyor. Bir de vajinal kese boyutu daha net görünüyor sanırım. Karından 1-2 mm küçük görmüş olma olasılığı nedir? Umudum yok yine de var mı böyle yaşayan?
Teşekkür ederim canım. Umarım öyledir. İnanılmaz tedirginim yine.Canım karından ölçümlerde 5/6 gün bile oynayabiliyor. Benim her gittiğimde farklı ölçüyorlar. Ultrasonun açısı, bebeğin duruşu her şey etkiler. Arada 3/5 gün varsa adet tarihi ile uyumludur çok kafaya takma. Corasprin kanama yapabilir. Gebelikte bıraktırırlar genelde çok zorunlu değilse. Progestan kullanmayı ihmal etme üzme kendini üzüntü ve stres daha çok olumsuz etkiler. Ömrü varsa yaşıyor bebek kim ne derse desin.
Merhaba, mesajınızı şimdi gördüm. Birazdan doktora gıdeceğim. Sizi de bilgilendiririm. Benim ümidim yok bu filmi 4 ay önce de çekmiştim maalesef umarım sizin öyle değildirMerhaba, durumum sizinkiyle aynı sayılır. Bende 6 haftadayım. 5+5 de ilk kontrolüme gittim bebeği de görürüm hatta kalp atışını da duyarım ümidiyle keseyi gördüm 10 mm dedi doktor ama içinde yolk sac yokmuş . Doktor 4+6 hafta dedi ama benim son adetim 15-16 Haziran. Benim kanamam çok şükür yok. İnşallah sizinki de sağlıkla ilerler
Duam sizinleMerhaba, mesajınızı şimdi gördüm. Birazdan doktora gıdeceğim. Sizi de bilgilendiririm. Benim ümidim yok bu filmi 4 ay önce de çekmiştim maalesef umarım sizin öyle değildir
Şimdi carsamba 4 mm se cuma gunu 7mm gayet normal bence inşallah güzel sonuçlar alırsınız.Merhaba, mesajınızı şimdi gördüm. Birazdan doktora gıdeceğim. Sizi de bilgilendiririm. Benim ümidim yok bu filmi 4 ay önce de çekmiştim maalesef umarım sizin öyle değildir
Duam sizinle
Merhaba kızlar, şimdi kürtajdan çıktım. Boş gebelik tanısı koyuldu ikinci kez.Şimdi carsamba 4 mm se cuma gunu 7mm gayet normal bence inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Umarım yakın zamanda çocuk sahibi olursunuz. Kese kaç mm olmuş ? İçinde bir şey var mıydı ? Veya ultrason görüntüsü var mıMerhaba kızlar, şimdi kürtajdan çıktım. Boş gebelik tanısı koyuldu ikinci kez.
Umarım yakın zamanda çocuk sahibi olursunuz. Kese kaç mm olmuş ? İçinde bir şey var mıydı ? Veya ultrason görüntüsü var mı
Sen sağlıklı ol canım benim. Allah kucağını boş bırakmasın inşallah en güzel zamanda olsun bebeğinMerhaba kızlar, şimdi kürtajdan çıktım. Boş gebelik tanısı koyuldu ikinci kez.
Sen sağlıklı ol canım benim. Allah kucağını boş bırakmasın inşallah en güzel zamanda olsun bebeğin
Karından ultrason ve vajinal ultrasonla ölçümlerde farklılıklar olabiliyor normaldir ayrıca coraspin kanama alana yapar doktorun onu bıraktırması normal progestanı düzenli kullan hatta fitil olarak kullan dediyse öyle kullanman daha faydalı olur. Ayrıca kimseyi kıyaslama kese boyutu hafta vs. Her gebelik birbirinden farklı ve kendine özgü ilerler. Muhtemelen önceki kayıpların için önlem amaçlı coraspin başlattı doktorun ? Yine de kendi doktoruna danışmadan bırakmasaydın keşkeKızlar selamlar. Bana göre 6+4 doktora göre 6+0'ım şu an. Çarşamba doktora gittim kese gözüktü 4.81 mm. dedi 5+2 için uygun 4 gün geriden geliyo yolk sac da olmuşmaya başlamış dedi. Vajinal baktı hepsine. Kese vs her şey düzgün. 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi. Neyse dün kahverengi lekelenmem başladı başka bir şehirdeyim oranın kadın doğum aciline göründüm. Karından baktı 7-8 mm arası görüyorum kanama alanı başlamış keseden uzak dedi. Progestan vs verdi işte yine. Coaspin de kullanıyordum onu kesti. Bunun yapma olasılığı var mı? Birde kese boyutu küçük değil mi ya? Chat cpt gayet normal diyor ama burada okuduklarıma baktığımda herkesin kesesi daha büyük. Bundan önce kayıp geçmişim var. Yine aynı bunları yaşamıştım. Muhtemelen sonu o gözüküyor. Bir de vajinal kese boyutu daha net görünüyor sanırım. Karından 1-2 mm küçük görmüş olma olasılığı nedir? Umudum yok yine de var mı böyle yaşayan?
Boş gebelik çıktı, kürtaj oldum bugün maalesef.Karından ultrason ve vajinal ultrasonla ölçümlerde farklılıklar olabiliyor normaldir ayrıca coraspin kanama alana yapar doktorun onu bıraktırması normal progestanı düzenli kullan hatta fitil olarak kullan dediyse öyle kullanman daha faydalı olur. Ayrıca kimseyi kıyaslama kese boyutu hafta vs. Her gebelik birbirinden farklı ve kendine özgü ilerler. Muhtemelen önceki kayıpların için önlem amaçlı coraspin başlattı doktorun ? Yine de kendi doktoruna danışmadan bırakmasaydın keşke
Çok geçmiş olsunBoş gebelik çıktı, kürtaj oldum bugün maalesef.
EvetÇok geçmiş olsunpıhtılaşma tedavisi başlatmış mıydı doktorunuz bu gebeliğinizde
Anladım, çok zor bir süreç geçmiş olsun tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?