KESE BOYUTU SORUNSALI

preg_nant

Kocam+Bebeğim(Kızım)Herşeyimsiniz
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
887
382
48
Ben şu an 6+0 hamileyim.

Tam 5+0 iken kesem ultrasonda 16 mm idi. Doktor sınırları düzgün güzel bi kese dedi.

Her gün 1 mm büyürmüş kese, böyle hesaplayınca normal, ama sayfadaki bir çok kişinin 5 haftalıkken kesesi 12mm.nin altında.

Bende anormallik mi var?

Ben şu an 6+0 hamileyim.

Tam 5+0 iken kesem ultrasonda 16 mm idi. Doktor sınırları düzgün güzel bi kese dedi.

Her gün 1 mm büyürmüş kese, böyle hesaplayınca normal, ama sayfadaki bir çok kişinin 5 haftalıkken kesesi 12mm.nin altında.

Bende anormallik mi var?
büyük olması sorun değilki canım neden öyle düşünüyosun ki küçük olsa sorun

Bilmem, sadece herkesin dışında kaldım gibi, o kadar :)

Herkes kese büyüklüğünü yazarsa sevinirim.

bu dönemlde kese ve bebek o kadar hızlı büyür ki 1-2 gün bile farkeder.. 5 +1 günlük 12 mmdir 5+5 günlük 16 mmdir. ki dahası yumurtlama günü bile bu farkı oluşturur.. emin ol bir sıkıntı olsaydı doktorun sana söylerdi çünkü doktorlar böyle durumlarda hep en kötüsünü konuşur sonradan suçlu duruma düşmemek için..

Teşekkür ederim, haklısınız. Ben 24 günde bir adet oluyorum, belki yumurtlamam normale göre erken olmuştur,öyle tahmin ediyorum.Çünkü yumurtlama akıntısını takip ediyordum. Doktora sordum zaten bir problem var mı veya anormallik diye,hayır dedi. Umarım hepimizin sağlıklı geçer.

Back
X