kese boyutu

arnavut1985

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
168
26
13
40
arkadaşlar lütfen yardım edin 5+1 haftalık hamileyim doktor keseyi gördü bugün alttan muayene ile dört-beş mm dedi haftaya gel dedi tekrar bakıcaz dedi , kese boyutu haftasına göre küçükmü veya sizlerin kaçtı

yaa lütfen yardımcı olurmusunuz
Canım haftasın göre normal mi bilmiyorum. Ben geçtiğimiz Pazartesi gittiğimde 5 haftalıktım karnımdan baktı doktor 13mm dedi. Ama internetten kese boyuna göre hamilelik hesaplamasına baktım. 30 ekleyip 7 ye böldüğünde haftan çıkıyormuş. Yani 5mm ise 35/7:5 çıkıyor sanırım normal. Sanırım benim kesem olması gerekenden daha büyük 😢

Canım haftasın göre normal mi bilmiyorum. Ben geçtiğimiz Pazartesi gittiğimde 5 haftalıktım karnımdan baktı doktor 13mm dedi. Ama internetten kese boyuna göre hamilelik hesaplamasına baktım. 30 ekleyip 7 ye böldüğünde haftan çıkıyormuş. Yani 5mm ise 35/7:5 çıkıyor sanırım normal. Sanırım benim kesem olması gerekenden daha büyük 😢

belli olmaz kaç hf sizinki şu anda

ben 18 oldum

belli olmaz o bazende 13 m normal oluyor ben ilk hamileliğim boş gebelikti 18 mm den sonra bebek görünmesse boş gebelik olabilir diyorlar

Back
X