Kese boyutu

Krmzkdn

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2020
91
49
8
27
Kızlar benim hesaplamama göre 4+5 günlük gebeyim ultrasonda kese boyutu 5.8 mm ama bebek henüz görünmedi keze boyutu sizce nasıl bebeğin bu haftada görünmemesi normalmi

Kızlar benim hesaplamama göre 4+5 günlük gebeyim ultrasonda kese boyutu 5.8 mm ama bebek henüz görünmedi keze boyutu sizce nasıl bebeğin bu haftada görünmemesi normalmi
Benim de bugün 4+6günlük kese boyutu 13 mm yani 1.3 cm daha çok erken

Merhaba, hayırlı olsun öncelikle
Benim gün tam belli değil (geç döllenme sebebiyle) ama 4. Hafta içindeyim. 7 mm kese göründü içinde yolk sac da göründü. Bebeğin görünmesi için erken daha

Merhaba, hayırlı olsun öncelikle
Benim gün tam belli değil (geç döllenme sebebiyle) ama 4. Hafta içindeyim. 7 mm kese göründü içinde yolk sac da göründü. Bebeğin görünmesi için erken daha
Merhaba ben de bugün gittim doktora kese düzgün değil suyu az dedi haftaya tekrar. Cagirdi gelişim geriliği olabilir dedi ultrason görüntüsü bu kese kaç mm nereden anlaşılıyor acaba yorumlar misiniz rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…