Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Güzel arkadasınm ne diyorsun acaba. O yorumu yapalı 15 gun oldu ben. Her msjın ayrı gizemli. Onceki yorumumu da 3 günle eleştirmişsin smdı farklı bsy dıyosun
Oyy çok teşekkür ederim Kızımda böyle bir şey hiç yaşamadım direkt özele gitmiştim. Şimdi şehir değştirecegim için tatillerde gelince kaydım olmus olsun dye gitmeden kayıt actım devlette. Dr ve hastane gerçekten çok iyi hakkını yiyemem Dr um da 10, 12.
Haftaya dek bu onemlı degıl hayatım dedi sen son adete göre 5+4 sun dedi.ah ilk de olsa 2. De olsa telaşlar bitmiyor hatta 2. Daha telaşlo oluyormuş sanırım pusuda bekleyen bir abla olunca heyecanla
Merhaba size denk geldim belki bi fikriniz vardır diye sormak istedim . Klomen ovitrelle progestan kullandım adetim geçti progestanı bırakalı 14 gün oldu Ovitrelleyi de 18 ağustosta olmuştum . Geçen hafta pazar günü doktorum ilk fotoda ki ultrasonu verdi kese olabilir dedi . İkinci fotoğraf bugüne ait geçen haftaya göre kesede büyüme olmamış gibi dedi son adetim 10 Ağustos hesaba göre şu an tam 5 haftalık keseyi de bugün 5.66 mm ölçtü bunlar ilk zamanlar normal mi korkuyorum
Merhaba size denk geldim belki bi fikriniz vardır diye sormak istedim . Klomen ovitrelle progestan kullandım adetim geçti progestanı bırakalı 14 gün oldu Ovitrelleyi de 18 ağustosta olmuştum . Geçen hafta pazar günü doktorum ilk fotoda ki ultrasonu verdi kese olabilir dedi . İkinci fotoğraf bugüne ait geçen haftaya göre kesede büyüme olmamış gibi dedi son adetim 10 Ağustos hesaba göre şu an tam 5 haftalık keseyi de bugün 5.66 mm ölçtü bunlar ilk zamanlar normal mi korkuyorum
Merhaba Yani bu tarz konularda bilgim yok kese gelişimi vs cok detaya hakım deglm ama endişelenmeyin henüz 5 haftalık ve geç döllenme olmuş olabilir Ben son adetime göre 5+4 gittiğimde 1.37 cmdi kese boyutu ve yolc sac görundu. Acele etmeyin derim kese varsa geç döllenme olabilir. En az bir hafta daha bekleyin gidin zaten o zaman yolc sac görünür. Sonraki gittiğimde ultrason cihazı da hatta 2 gün büyük göstermişti yani İlk zamanlar çok çabuk büyüyor ya başka doktora gidin isterseniz vajinalden baksın ya da bir hafta daha bekleyin
Merhaba Yani bu tarz konularda bilgim yok kese gelişimi vs cok detaya hakım deglm ama endişelenmeyin henüz 5 haftalık ve geç döllenme olmuş olabilir Ben son adetime göre 5+4 gittiğimde 1.37 cmdi kese boyutu ve yolc sac görundu. Acele etmeyin derim kese varsa geç döllenme olabilir. En az bir hafta daha bekleyin gidin zaten o zaman yolc sac görünür. Sonraki gittiğimde ultrason cihazı da hatta 2 gün büyük göstermişti yani İlk zamanlar çok çabuk büyüyor ya başka doktora gidin isterseniz vajinalden baksın ya da bir hafta daha bekleyin
Doktorum da vajinal baktı ilk tecrübem korkuyorum uzun zamandır istediğimiz bi gebelikti inşallah sağlıklı ilerler beklemekten başka çare yok gibi görünüyor