Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar .6 haftalık gebeyim hatta 6haftayi geçtik.bebeğim zin kalp atışını duyduk.fkat doktor kese biraz bozuk dedi.miyom varmış sanırım ondan ddolayi.acaba sonradan kese düzelir mi.iğne verdi onu kullanıyorum.
Canım kese bozuk derken? benim bildiğim birkaç tane kese şekli var ve hamilelikte sorun yaratabiliyorlar. Mesela benim kese kalp şeklinde ve hamileliğim kanamalı geçiyor. dikkat etmem gerekiyor. Bunun gibi bişey mi? Ayrıca ben progestan kullanıyorum ama iğne olmadım hiç.
Kalp atışlarını duyduk gelişimi gayet güzel hatta crl ölçümü normal haftasına göre daha fazla bile çıkıyor ama kesede şekil bozukluğu başlamış. Kese bozulduğu halde bebek yaşar mi k. Yada bozukluk düzelir mi. İğne vuruluyorum dozunu arttirdik bgn.Bebeğinin kalp atışlarını duydunmu.bide iğne felan kullaniyomusun
Kimse yazmamışsa ben yazayım.5 haftalık hamileyken kanamam oldu .doktor progestan verdi.6 haftalık hamileyken kesenin şekli bozuldu.böyle elips şeklinde ama yamuk bişeydi.kalp atışı ve bebek vardı.banada doktorum hiç ümitli konuşmadı.bakıcaz dedi hep .düzelir belki filan dedi..2 hafta sonra top gibi yuvarlak olmuştu ve tamamen düzelmişti..kızım 8 yaşında şu an doğduda büyüdü de..içiniz rahat olsun..düzeliyor..