kese bozuklugu

k_87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2015
25
6
37
Merhaba arkadaşlar .6 haftalık gebeyim hatta 6haftayi geçtik.bebeğim zin kalp atışını duyduk.fkat doktor kese biraz bozuk dedi.miyom varmış sanırım ondan ddolayi.acaba sonradan kese düzelir mi.iğne verdi onu kullanıyorum.

Merhaba arkadaşlar .6 haftalık gebeyim hatta 6haftayi geçtik.bebeğim zin kalp atışını duyduk.fkat doktor kese biraz bozuk dedi.miyom varmış sanırım ondan ddolayi.acaba sonradan kese düzelir mi.iğne verdi onu kullanıyorum.

Canım kese bozuk derken? benim bildiğim birkaç tane kese şekli var ve hamilelikte sorun yaratabiliyorlar. Mesela benim kese kalp şeklinde ve hamileliğim kanamalı geçiyor. dikkat etmem gerekiyor. Bunun gibi bişey mi? Ayrıca ben progestan kullanıyorum ama iğne olmadım hiç.

Canım kese bozuk derken? benim bildiğim birkaç tane kese şekli var ve hamilelikte sorun yaratabiliyorlar. Mesela benim kese kalp şeklinde ve hamileliğim kanamalı geçiyor. dikkat etmem gerekiyor. Bunun gibi bişey mi? Ayrıca ben progestan kullanıyorum ama iğne olmadım hiç.

Bnde progesteron da kullanıyorum haftalık iğne verdi.miyom baski yapıyormuş.iğneyi bebek beslensin ddüşük olmasın diye verdi.daha önce 2dusugum olmuştu.sonradan düzelir mi acaba

Bende kan pihtilasma sorunu var ve bu hafta kese bozulmuş dedi doktor. Sonradan düzelir mi bu durum çok endişeliyim

Bebeğinin kalp atışlarını duydunmu.bide iğne felan kullaniyomusun

Bebeğinin kalp atışlarını duydunmu.bide iğne felan kullaniyomusun
Kalp atışlarını duyduk gelişimi gayet güzel hatta crl ölçümü normal haftasına göre daha fazla bile çıkıyor ama kesede şekil bozukluğu başlamış. Kese bozulduğu halde bebek yaşar mi k. Yada bozukluk düzelir mi. İğne vuruluyorum dozunu arttirdik bgn.

Bnde de aynı problem var.biz 6 haftayı geçtik.15gun sonra tekrar gidicez.doktorum kalp aatımını duymak iyi bisey dedi.%70 olumlu dedi ama %30ihtimalde var tabi.sonradan düzelir mi bilmiyorum.bende yazıyorum ama kimse yorum yapmıyor.net bilgim yok.inşikimizinkide iyi olur.dua edelim birbirimiz icin

Evet kimse bir şey yazmıyor .geçmiş yıllarda açılan konulara baktım kesesi bozuk olup düzelen çok insan var .İnşallah bizde bu sorunu aşarız sağlıkla kavusuruz bebegimize.

Kimse yazmamışsa ben yazayım.5 haftalık hamileyken kanamam oldu .doktor progestan verdi.6 haftalık hamileyken kesenin şekli bozuldu.böyle elips şeklinde ama yamuk bişeydi.kalp atışı ve bebek vardı.banada doktorum hiç ümitli konuşmadı.bakıcaz dedi hep .düzelir belki filan dedi..2 hafta sonra top gibi yuvarlak olmuştu ve tamamen düzelmişti..kızım 8 yaşında şu an doğduda büyüdü de..içiniz rahat olsun..düzeliyor..

Kimse yazmamışsa ben yazayım.5 haftalık hamileyken kanamam oldu .doktor progestan verdi.6 haftalık hamileyken kesenin şekli bozuldu.böyle elips şeklinde ama yamuk bişeydi.kalp atışı ve bebek vardı.banada doktorum hiç ümitli konuşmadı.bakıcaz dedi hep .düzelir belki filan dedi..2 hafta sonra top gibi yuvarlak olmuştu ve tamamen düzelmişti..kızım 8 yaşında şu an doğduda büyüdü de..içiniz rahat olsun..düzeliyor..

Bunları okumak gerçekten moral oluyor. Çok teşekkürler ne mutlu sana :)

X