Hayır öyle bişey söylemedi direk bu haftaya düşer ya da kürtaj olursun dedi kan pıhtısı gibi bişey var onun arkasına saklanmış onu da çözemedim dedi gelişmemiş dediği için moralsiz oldum hiç böyle başına gelen varmı gelişmemiş olup sonradan gelişen sağlıksız olucaksa düşmesi daha hayırlıdır dedim ben de istanbul avrupa yakasındayım başka doktor önerirmisinizKwse 25 mm olmadan bebek görülmedi vb demek doğru değil sakin ol hemen aldırma HCG takibi yaptın mi
Ben İstanbul'da değilim canımHayır öyle bişey söylemedi direk bu haftaya düşer ya da kürtaj olursun dedi kan pıhtısı gibi bişey var onun arkasına saklanmış onu da çözemedim dedi gelişmemiş dediği için moralsiz oldum hiç böyle başına gelen varmı gelişmemiş olup sonradan gelişen sağlıksız olucaksa düşmesi daha hayırlıdır dedim ben de istanbul avrupa yakasındayım başka doktor önerirmisiniz
Ben de aynı durumdaydım. Detaylı ultrasyonda kalp atışı duyduk bebeği de gördük şükür. Kese büyük bebek küçük. Fakat bebeğin ölçüsü haftama uygunmuş. 6 haftalık. Detaylı ultrasyon yaptırdınız mı? Bebek çok küçük olunca normal ultrasyon görmüyor. Durumunuzla ilgili bilgi verir misiniz ? Haftaya gel dedi doktorHanımlar merhaba,ilk hamileliğim acemiyim size danışmak istedim. adet olmam gereken günde bir hafta boyunca kahverengi lekem oldu daha sonra kan verdim test yaptım pozitif çıktı beta 973 çıkınca doktor beş haftalık dedi bir kaç gün sonra ağrım olduğu için gece acile gittim doktor beş değil dört hafta üstten muayenede görünmez küçücük bişey görünüyo dedi ben de nerdeyse iki hafta kadar bekledim 6. Haftada bildiğim güvendiğim doktoruma gittim kese var ama bebek görünmüyo dedi önce Daha sonra alttan muayene etti o zaman bir pıhtı gibi bir şey gördüm pastanın arkasına saklanmış küçük bir şey var dedi olabilir dedi ama bu çok geriden geliyor demek oluyor dedi 1.02 haftaya düşebilir dedi prog Están kullan dedi folik Asst verdi muhtemelen yaşamaz kalp atışı duymamız gereken yerde bu kadar küçüklük olmaz kese 21 cm ama içerisi çok küçük boş gibi dedi sizce direk kürtaj mı olmalıyım yoksa bebek zamanla gelişirmi bana kesin konuştu biraz ümitsizdi cevaplarmısunız lütfen çaresizim ne yapmalıyım
Merhaba ben 15 haziranda gittim 6+0 kesem 20-22 arası dediler ama bebek küçük daha görünmüyor 2 hafta sonra tekrar gel dediler bnim 21 inde doktor randevum var görünür mü acaba korkuyorum birazBen tam 6 haftalık gittiğimde ne bebek nede yolk sac hiçbirşey yoktu bomboştu bugün gittiğimde 6+5 kalp atışınıda bebeği de gördük çok şükür telaş etmeyin daha küçüktür 6 haftalık gittiğimde kese boyutum 20 ml di bide
Görünüyor hiç canınızı sıkmayınMerhaba ben 15 haziranda gittim 6+0 kesem 20-22 arası dediler ama bebek küçük daha görünmüyor 2 hafta sonra tekrar gel dediler bnim 21 inde doktor randevum var görünür mü acaba korkuyorum biraz
Teşekkür ederim inşallahGörünüyor hiç canınızı sıkmayın
Hiç korkma stres yapma inanıyorum ki yarınki randevunda bebeği göreceksin benim 5 gün içinde bebek oluşmuş ve kalp atışında vardı çok şaşırmıştım hatta 2 hafta sonra giderim diye inat etmiştim o gün pembe akıntım olunca acile gittim orda gördüm hiç beklemiyordum böyle birşeyi. İçini ferah tutMerhaba ben 15 haziranda gittim 6+0 kesem 20-22 arası dediler ama bebek küçük daha görünmüyor 2 hafta sonra tekrar gel dediler bnim 21 inde doktor randevum var görünür mü acaba korkuyorum biraz
Göründü mü bebeğinizMerhaba ben 15 haziranda gittim 6+0 kesem 20-22 arası dediler ama bebek küçük daha görünmüyor 2 hafta sonra tekrar gel dediler bnim 21 inde doktor randevum var görünür mü acaba korkuyorum biraz
Kizlar 5+6 kese var bebek yok normalmi yolk kesssi var dedi doktorGöründü mü bebeğiniz
Evet çok şükür 7+0 göründü bebeğim darısı isteyen herkesin başınaGöründü mü bebeğiniz
Çok teşekkür ederim msjını şimdi gördüm valla çok güzel bir duygu ya şükürler olsun rabbime.Ben daha önce 2 defa dış gebelik geçirmiştim sağ tüpüm alındı.geçen hafta gittim kese vardı yani dış gebelik korkusu yok oldu.Sonrada acaba boş gebelik oşurmu korkusu .ama şükür herşey yolunda gitti isteyen herkese nasip etsin eabbimHiç korkma stres yapma inanıyorum ki yarınki randevunda bebeği göreceksin benim 5 gün içinde bebek oluşmuş ve kalp atışında vardı çok şaşırmıştım hatta 2 hafta sonra giderim diye inat etmiştim o gün pembe akıntım olunca acile gittim orda gördüm hiç beklemiyordum böyle birşeyi. İçini ferah tut
Kızlar merhaba,bebek büyüdü herşeyi çok sağlıklı tek doktorla kimse üzülmesin derim ben.her doktor da insan gibi konuşmayı bilmiyomuş bunu gördük:)) anlayan varsa cinsiyet tahminlerini alalım bu fotoğraf 10+2 de verilmişti bana:)Hanımlar merhaba,ilk hamileliğim acemiyim size danışmak istedim. adet olmam gereken günde bir hafta boyunca kahverengi lekem oldu daha sonra kan verdim test yaptım pozitif çıktı beta 973 çıkınca doktor beş haftalık dedi bir kaç gün sonra ağrım olduğu için gece acile gittim doktor beş değil dört hafta üstten muayenede görünmez küçücük bişey görünüyo dedi ben de nerdeyse iki hafta kadar bekledim 6. Haftada bildiğim güvendiğim doktoruma gittim kese var ama bebek görünmüyo dedi önce Daha sonra alttan muayene etti o zaman bir pıhtı gibi bir şey gördüm pastanın arkasına saklanmış küçük bir şey var dedi olabilir dedi ama bu çok geriden geliyor demek oluyor dedi 1.02 haftaya düşebilir dedi prog Están kullan dedi folik Asst verdi muhtemelen yaşamaz kalp atışı duymamız gereken yerde bu kadar küçüklük olmaz kese 21 cm ama içerisi çok küçük boş gibi dedi sizce direk kürtaj mı olmalıyım yoksa bebek zamanla gelişirmi bana kesin konuştu biraz ümitsizdi cevaplarmısunız lütfen çaresizim ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?