• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese büyüklüğüüü...!!!!

Tüplerde de göremedi işin ilginç yanı o yüzden korkuyorum ya
Bence sen tam teşekkürlü bir yere git yavrum geç olmadan bende dış gebelik ameliyatı oldum sağ tüpüm alındı en azından sen daha başındayken bazı şeyler kesinleşsin

Bence sen tam teşekkürlü bir yere git yavrum geç olmadan bende dış gebelik ameliyatı oldum sağ tüpüm alındı en azından sen daha başındayken bazı şeyler kesinleşsin
Gittim tabiiki gitmez olurmuyum iki tane özel hastaneye gittim. Su an takip ediyorlar kan bekliyorum sizin dış gebelikte kan düzenli arttımı?

Gittim tabiiki gitmez olurmuyum iki tane özel hastaneye gittim. Su an takip ediyorlar kan bekliyorum sizin dış gebelikte kan düzenli arttımı?
Malesef 2 ay önce aynısını yaşadım değerim sizin ki gibi 4 bin olmadan yavaş yavaş düştü ve kanamayla beraber gitmiş herhalde. Ultrason ve alttan muayanede de görünmüyordu. Dış gebelik olabilir ama bi ihtimal dendi tam ismini bile koymadilar. Heyecanım kursağımda kaldı. Hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor insanın elinden. Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah

Kızlarrrr dün sabah 9 gibi kan testi verdim 1944 çıktı öğleden sonra da kontrole gittim vajinal ultrasonla kese gözüktü 4 milim olduğu söylendi kaç haftalık yapıyor??? 22nisan son adet tarihim sizce betayla uyumlu bir kese mi?
Benim beta 1800’ken kese 3.8 mm’di, sat 4 nisan’ken 8 mayıs’taki görüntülenmede yani 4+6’da hafta olarak. Ondan tam iki hafta sonra da kalp atışı için çağrıldık.

Henüz belli değil değer fazla 6200 civarı nasıl olur bilmiyorum ameliyat önerdi ama bakalım
Bende dış gebelik ameliyatı olmuştum ama hamile olduğumu Bile bilmiyordum benim çok ilerlemiş kalp atışları falan oluşmuş bir gece ağrıdan ölecektim doktora gittiğimizde dış gebeliksin dedi acil ameliyat yoksa iç kanamadan ölürsün dedi eğer ki bebek büyümeseydi iğneyle düşürülürdü falan dedi sağ tüpüm alındı. Canını sıkma sen kafana rahat tut rabbim verdi mi veriyor

Malesef 2 ay önce aynısını yaşadım değerim sizin ki gibi 4 bin olmadan yavaş yavaş düştü ve kanamayla beraber gitmiş herhalde. Ultrason ve alttan muayanede de görünmüyordu. Dış gebelik olabilir ama bi ihtimal dendi tam ismini bile koymadilar. Heyecanım kursağımda kaldı. Hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor insanın elinden. Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah
Ya benm değerim artık 10000 lere gelmiş ve iç kanama başlamış cok geç farkedilfi o kadar kötüyümki psikolojik klarak hiç anne olamayacak gibi hissediyorum kendimi

Back
X