kese büyüklükleri farklı

msms

09/09/09 hoşgeldin kuzum
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2007
8.533
8
158
İstanbul
kızlar bugun kese görmeye gittik. su an ıkı kese var ama bırı tam gelişmemiş. biri 5+5 diğeri 5+2 görünüyor. dr net bişey soyleyemem. önümüzdeki hafta tekrar kontrol edeceğiz keselerden biri gidiyor olabılır dedı. bırde kan kemeri varmıs. az biraz kanama olursa korkma dedı. bu tur seyler basına gelen oldumu kızlar
 
sen canını sıkma canım moralini yüksek tut ikinci kese kaybola bilir bazen oluyormuş bebek sağlıklı değilse kese küçülüyormuş belgeselde seyretmiştim ama sen moralini yüksek tut sonuçta veren allah o isterse ikinciside yaşar bol bol dua et bide anne karnında yaşama yolculuk diye bi belgesel var ikinci bölümdeydi benim izlediğim
 
bide şöylede olabilir belki biri geç döllenmiştir canım sen dua et moral bozmak yok
 
canım şöyle düşün.sağlıksızsa gider zaten.bu hayırlı bişey.allahtan hep hayırlısını istemişsindir canım.korkma..teslim ol.inşallah hayırlıysaikiside oour.ama bana taa senin ilk zamanlrından beri içime ikizdoğuyodu canım.bence ikside daynacak.endişelenme kardişcim.
 
kızlar sağolun. yok moralımı bozmuyorum. Allah hakkımda hayırlı olanı verecek. bunu çok ıyı biliyorum.
ama merak edıyorum. bu durumda neler oluyor merak edıyorum
 
keseler arasında bir kaç gün fark olması çok normal.demekki aynı gün tutunmamışlar.kafanı bunları takma.bir arkadaşın da ikiz gebeliği vardı aralarında 6 gün vardı.doğuma kadar da böyle sürdü.çok sağlıklı bebekleri oldu.darısı başına.
 
çok sağol canım. bakalım cumartesı bellı olacak. acıkcası tutunmusken ıstıyorum ıkıncıyıde. olmazsa uzulmem ama olursada benı mutlu eder
 
canım çok fazla bir gün yok aralarında
sanmıyorum düşeceğini :1hug:
 
canım çok fazla bir gün yok aralarında
sanmıyorum düşeceğini :1hug:

canım bırı 10mm bırı 5 mm. aralasında 3 gun fark var gibi hesaplıyor ultrason. dr %25 çoğul gebelık. %75 de teke düşecek gibi duruyor dedi. ama bellı olmazmıs. sabırla c.tesıyı beklıycez.
 
sallayacaksın aslında istatistikleri de takılıyoruz hep bu yüzdelere. ben de takılıyorum mesela. oysa o verdiği değerler böyle durumlar için yapılan bir genelleme. sen başka bir vakasın ve onlardan bağımsızsın. :) değil mi msmscim? senin hikayen başka yazılı neticede. bakalım cumartesi neler olacak... dın dın dın dın. (heyecan müziği)
 

:) drumda heyecanla beklıyorum sonucu dıyor. bakalım c.tesı anlarız tekmı çifti die:) dırı dırı dırı ozet gercekten bu:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…