kese cevresi kanama

yellowdaisyy

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
4.118
18
318
Merhaba hanimlar
Ben 7+3 haftalik hamileyim bu 3. gebeligim
ama ilk ikiside hic bu sikayetim olmadi . hafif kahve lekeler oldu dr kese cevresi kanama dedi
progestan igne verdi. 3 gun vuruldum dun sabah yine cok hafif bir lekem daha oldu
boyle birseyi yasayan birileri oldumu bana yardimci olurmusunuz? Bu cok mu tejlikeli bir durum?

yeşimcim mrb 7+2 de bende yaşadım bu sıkıntıyı,kese arkasında kanama var dedi dr.istirahat dedi,benimki tüp bebek olduğu için baştan beri zaten progestan içeren jel kullnıyodum.3 hafta kendimi yormadan yemeğimi yapıp,bulaşığımı makineye yerleştirip hafif işlerimi yaparak ama çoğunlukta yatarak geçirdim.10.haftamda kontrole gittiğimde geçmişti şükür.dikkat ediceksin arkadaşım,bol sıvı tüketip bol istirahat en büyük ilaç.hiç canını sıkma bi sonraki kontrolünde herşey yoluna girmiş olucak inşallah.çok geçmiş olsun.

yeşimcim mrb 7+2 de bende yaşadım bu sıkıntıyı,kese arkasında kanama var dedi dr.istirahat dedi,benimki tüp bebek olduğu için baştan beri zaten progestan içeren jel kullnıyodum.3 hafta kendimi yormadan yemeğimi yapıp,bulaşığımı makineye yerleştirip hafif işlerimi yaparak ama çoğunlukta yatarak geçirdim.10.haftamda kontrole gittiğimde geçmişti şükür.dikkat ediceksin arkadaşım,bol sıvı tüketip bol istirahat en büyük ilaç.hiç canını sıkma bi sonraki kontrolünde herşey yoluna girmiş olucak inşallah.çok geçmiş olsun.

bugun kontrolum var aslinda gitmemeye kararliydim ama bir arkadsimla konustum fikrimi degistirdi.
dr gel dedigi zaman gitmezsen olucaktan o sorumlu olmaz dedi. bu kadar sik gitmek istemiyorum ama napayim
istemeyerak gidiyorum valla.
ultrason bebege zarar verir diye korkuyorum :(
dinlenmeyi elimden geldigince yapiyorum ayakta kalmamaya calisiyoum.
Allah korurda su gunler gecer gider ins.

Back
X