Kese de bebeğini göremeyen var mı

Nergisever

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
179
106
18
35
kızlar slm ilk dr gittiğimde keseyi görmüştü 4+6 idi. bugun tekrar dr gittim dr 5 hafta 5 günlük dedii. Ama bebeği ultrasonda göremedi erken olabilir pzt tekrar bakalım dedi yine göremezsek vajinal ultrasonla bakarız dedii benim gibi yaşayan varmı Allah aşkına bi şey söyleyin

Beta hcg bakildimi yeniden 5000 in altı karından ultrasonla gozukmuyormus zaten.. Sabırlı ol bacım korkma.. daha çok miniktir o simdik annesi az daha buyusun gösterecek kendini sen sakin ol bekle...

Beta hcg bakildimi yeniden 5000 in altı karından ultrasonla gozukmuyormus zaten.. Sabırlı ol bacım korkma.. daha çok miniktir o simdik annesi az daha buyusun gösterecek kendini sen sakin ol bekle...
Öyle mi diyorsun .. kese var kese büyümüş ama bebeği göremedi dr pzt bi daha bakalım eğer göremezsek vajinadan bakarız dedii inşallah öyledir oradadır ve biz görememişizdir dua edin Allah aşkına :(

Ben bişey merak ediyorum. Neden vajinal ultrasonla baktırmıyorsunuz ne zararı var?

Çok görüyorum burada karından bakıldığında bebeğini göremeyen, ben hep vajinal baktırdım.

Hatta bebeğimi kaybettiğimi öğrendiğimde 9. Haftadaydım doktor net göremeyince vajinal baktı 7. Haftada kalbi durmuş.

Şu vajinal ultrasondan korkmayın boşuna kendinizi strese sokmayın lütfen.

Öyle mi diyorsun .. kese var kese büyümüş ama bebeği göremedi dr pzt bi daha bakalım eğer göremezsek vajinadan bakarız dedii inşallah öyledir oradadır ve biz görememişizdir dua edin Allah aşkına :KK43:

Ordadır ordadır gönlünü ferah tut... Rabbim bi an evvel bebisini hissettirsin sna önce kalbini duy sonrada insallah erkenden hisset tepik atışlarını... En çok hissetmeye başlayınca anliyorsun emin oluyorsun varlığından.. Öncesi rüya gibi geliyo inanamiyosun... Her anın korkuyla geçiyor ama yersiz oluyor çoğunlukla.. Bebeklerimiz bizden daha güçlü emin ol sımsıkı tutunuyorlar en güvende olduklari yerdeler..

kızlar slm ilk dr gittiğimde keseyi görmüştü 4+6 idi. bugun tekrar dr gittim dr 5 hafta 5 günlük dedii. Ama bebeği ultrasonda göremedi erken olabilir pzt tekrar bakalım dedi yine göremezsek vajinal ultrasonla bakarız dedii benim gibi yaşayan varmı Allah aşkına bi şey söyleyin
5+2de karından da vajinal ultrasonda da görülmemişti bebeğim, 7 +1de tekrar gittiğimde hem görülmüş hem kalbi duyulmuştu. Üzülmeyin, stres yapmayın haftaya görürsünüz inşallah.

Daha çok erken karından baktıysa görünmez daha bebiş

karından görülmesi için erken sanki :) allahın izni ile haftaya görünür üzülme :)

Benimde yarın Dr kont rolüm . Bat i 4 gun decti dün beta hcg 12770 di inşallah görebiliriz bizde. Ama bende vajinal den korkuyorum eğer karında gounmezse vajinal baktirmayi düşünüyorum.

Ben bebeğimi 6 hafta 4 gunlukken tam Gördüm küçücük miniminnak birseydi..:KK46::anneadayı::KK33:

Ben bişey merak ediyorum. Neden vajinal ultrasonla baktırmıyorsunuz ne zararı var?

Çok görüyorum burada karından bakıldığında bebeğini göremeyen, ben hep vajinal baktırdım.

Hatta bebeğimi kaybettiğimi öğrendiğimde 9. Haftadaydım doktor net göremeyince vajinal baktı 7. Haftada kalbi durmuş.

drlar cok korkuyo bu konuda kuzu.bisey oldumu hemen ondan mi acaba diye tereddut ediyorz diye.benim dr m da korkmustu bakmayayim diyo alttan yalvar yakar baktirdim:)) kadin cekindi ben agliycam artik alttan bakin diye :)) ama korkmakta normal ya ne bilim anliyrom ozellikle dusuk yapanlarin daha bi korkusu oluyo tekrar yasamayayim diye

Merhaba canm zaten bebek hemen görülmuyormus. ilk kese oluşur dsha sonra baloncuk gibi bisy olusuyor ilk bebisin kalp damari orda goruluyor:))

Ben istedim dr bakmadı pzt bakarız dedi kimsenin bişeyden korktuğu yok ki yazdıklarımı tam anlayamadın sanırım. Hamile kalmadan önce smear yaptırmış bi insanım ben ne çok seviyorsunuz yargısız infazı

Ordadır ordadır gönlünü ferah tut... Rabbim bi an evvel bebisini hissettirsin sna önce kalbini duy sonrada insallah erkenden hisset tepik atışlarını... En çok hissetmeye başlayınca anliyorsun emin oluyorsun varlığından.. Öncesi rüya gibi geliyo inanamiyosun... Her anın korkuyla geçiyor ama yersiz oluyor çoğunlukla.. Bebeklerimiz bizden daha güçlü emin ol sımsıkı tutunuyorlar en güvende olduklari yerdeler..
İniallah canım inşallah öyledir rabbim herkesin evladını korusun

Benim dusuk riskime ragmen uc gunde bir alttan baktilar. Kac kisi bana dusuk riski varsa alttan bakilmaz bebek duser dedi hamdolsun yok sikinti.

Merak ettigim su. Doktor haftanizi sat a gore mi hesapladi kese boyutuna gore mi?

Ben istedim dr bakmadı pzt bakarız dedi kimsenin bişeyden korktuğu yok ki yazdıklarımı tam anlayamadın sanırım. Hamile kalmadan önce smear yaptırmış bi insanım ben ne çok seviyorsunuz yargısız infazı
Yok ben merak ettiğim icin yazdım sen yanlıs anladın sanırım. Benim doktorumla aramda hic böyle bir sohbet gecmedi de ondan. 10 haftalık bir arkadasım var ona da hala alttan bakıyor doktoru. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) korkma ve kötü şeyler düşünme lütfen. Smear de korkulacak birşey değil ki ben 6 ayda bir yaptırıyorum :)

Back
X