benimde vardi cnm progestan kullanip dikkat ettim ayrica pruloton depot igne oldum 5gunde bir cok sukur saglikliyiz Allah bebislerimizi saglicakla kucagimiza aldigimiz gunleri gostersin dikkat et cok hareket edip is yapma dinlen bolbol..7haftalık hamileyim bugun doktora gittim kese dışında az kanama olduğunu söyledi.Bebekte herhangi bir sorun yokmuş.Rapor verdi 10gün sadece wc gitmemi söyledi.Bol bol ıstırahat etmemi söyledi.Geceleri fitil verdi.Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Tavsiyelerinizi beklıyorm.önemli bir durum var mıdır?
Ben de senin gibiydim istirahat çok iyi geliyor.kanama alani geçesiye kadar sürekli yat7haftalık hamileyim bugun doktora gittim kese dışında az kanama olduğunu söyledi.Bebekte herhangi bir sorun yokmuş.Rapor verdi 10gün sadece wc gitmemi söyledi.Bol bol ıstırahat etmemi söyledi.Geceleri fitil verdi.Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Tavsiyelerinizi beklıyorm.önemli bir durum var mıdır?
canim benim ilk once günde iki progestan kullandirdi karin agrim devam edince igneyide ekledi progestan ister agizdan ister fitil olarak kullaniliyor..surekli yattigin halde agrin devam ediyorsa ara bilgilendir doktoru boyle boyle diye belki dozunu arttirir hapinin yada igne ekler..benim bugun oldu progestan igneyi biraktim ama rahim gevsetici baska ilac basladi azicik dolaninca gene karnim agriyor cunku..Doktor bana sanadece progestan fitil verdi.Okuyorum coğu kişi iğnede kullanmıs karın bölgemde ağrıda var bilginz var mı?
benimde o haftalarda çok az kanamam vardı kese dışında progestan kullandım sadece o baya küçülttü7haftalık hamileyim bugun doktora gittim kese dışında az kanama olduğunu söyledi.Bebekte herhangi bir sorun yokmuş.Rapor verdi 10gün sadece wc gitmemi söyledi.Bol bol ıstırahat etmemi söyledi.Geceleri fitil verdi.Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Tavsiyelerinizi beklıyorm.önemli bir durum var mıdır?
ilaca başlayıp 10 gün sonra kontrole gittimde alan yarıya inmişti sonraki ay gittiğimde çok çok küçük kalmıştı alan hala devam ediyorum ilaca günde 2 kere alıyordum o ilaç hemen etki ediyor korkmana gerek yokNe kadar zamanda küçüldü
kanama alanın kaç cmdi bu arada biliyormusun yani 10 günlük rapor verdiği için sordum alanı merak ettimNe kadar zamanda küçüldü
Benimde var si 4 ay progestan kullandim şuan 6 ayligiz plasentadan kanamam var disariya vuran bir kanamam yok korkma inş.birşey olmaz7haftalık hamileyim bugun doktora gittim kese dışında az kanama olduğunu söyledi.Bebekte herhangi bir sorun yokmuş.Rapor verdi 10gün sadece wc gitmemi söyledi.Bol bol ıstırahat etmemi söyledi.Geceleri fitil verdi.Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Tavsiyelerinizi beklıyorm.önemli bir durum var mıdır?
Kaç cnm olduğunu söylemedi doktor kesenin sağında ufak bi yeri gösterdi.kanama alanın kaç cmdi bu arada biliyormusun yani 10 günlük rapor verdiği için sordum alanı merak ettim
Ne kadar zaman dinlendin ben şuan da tuvalet ihtiyacı dışında kalkmamaya çalışıyorum.İşe geri dönmek için soruyorum süreç nasıl oluyor diyeBenimde var si 4 ay progestan kullandim şuan 6 ayligiz plasentadan kanamam var disariya vuran bir kanamam yok korkma inş.birşey olmaz
7haftalık hamileyim bugun doktora gittim kese dışında az kanama olduğunu söyledi.Bebekte herhangi bir sorun yokmuş.Rapor verdi 10gün sadece wc gitmemi söyledi.Bol bol ıstırahat etmemi söyledi.Geceleri fitil verdi.Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Tavsiyelerinizi beklıyorm.önemli bir durum var mıdır?
cm olarak ölçüyolar aslında benim alanım 2 cm falandı ilacı içtim 10 gün sonra 1 cm indi ilacıda tedbir amaçlı kullanıyorum doktorum çok önemli bişey olmadığını söylemişti banaKaç cnm olduğunu söylemedi doktor kesenin sağında ufak bi yeri gösterdi.
yoo bana dinlenme vermedi ben hatta baya korkmuştum düşük tehlikem mi var falan diye ama hiç önemli bişey değil demişti doktorum herkeste oluyor demişti kanamam falan yoktu ama sadece sarı akıntım böyle turuncu kahve gibi bi renge dönüşmeye başlamıştı oda zaten o alanın kuruduğuna işaretmiş progestandan sonrada geçti işte alanBu süreçte dinleniyormuydunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?