Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fitili uyumadan mı kullanıyorsun nasıl kullanıyordun progestan 200 mg yazıyor ilaçta. Size de mi kanama alanı var denilmiştiBen 36.haftadayimfitilini düzenli ve düzgün kullan, dinlen yorulma, sağlıkla geçer inşallah sürecin, sağlıkla gelişir bebisin
Evvet iki kere geçirdim gebelik boyunca birinde 6.dan 9a kadar sürdü 12.haftada falan bıraktım progestani, diğer kanama alani 17.haftada goruldu 23e kadar surdu, gece tuvalete gidip gelip yerleştiriyorum durabildigi kadar dursun, sonrasında tuvalete gidince eriyip kalan parcalari akıyor zaten biraz sulu akıntı da yapıyor merak etme normal işleyişi böyle, lekelenmede yapabilir içerideki alanı temizlemek için bu da normal, kahverengi değilde kırmızı olursa lekelenme doktora gidersin onun dışında problem yok yani korkmaFitili uyumadan mı kullanıyorsun nasıl kullanıyordun progestan 200 mg yazıyor ilaçta. Size de mi kanama alanı var denilmişti
Allahım hayırlısıyla bir kalp atışını dinleyip kucağıma alsaydım dua et benim içinEvvet iki kere geçirdim gebelik boyunca birinde 6.dan 9a kadar sürdü 12.haftada falan bıraktım progestani, diğer kanama alani 17.haftada goruldu 23e kadar surdu, gece tuvalete gidip gelip yerleştiriyorum durabildigi kadar dursun, sonrasında tuvalete gidince eriyip kalan parcalari akıyor zaten biraz sulu akıntı da yapıyor merak etme normal işleyişi böyle, lekelenmede yapabilir içerideki alanı temizlemek için bu da normal, kahverengi değilde kırmızı olursa lekelenme doktora gidersin onun dışında problem yok yani korkma
Ya size bir şey daha soracağım kullandığınız ilaçEvvet iki kere geçirdim gebelik boyunca birinde 6.dan 9a kadar sürdü 12.haftada falan bıraktım progestani, diğer kanama alani 17.haftada goruldu 23e kadar surdu, gece tuvalete gidip gelip yerleştiriyorum durabildigi kadar dursun, sonrasında tuvalete gidince eriyip kalan parcalari akıyor zaten biraz sulu akıntı da yapıyor merak etme normal işleyişi böyle, lekelenmede yapabilir içerideki alanı temizlemek için bu da normal, kahverengi değilde kırmızı olursa lekelenme doktora gidersin onun dışında problem yok yani korkma
Bende de kanama alanı vardı progestan kullandım yatıp dinlendim. Çok şükür evladımı sağlıkla kucağıma aldım içini ferah tut dinlen Rabbim sağlıkla vaktinde kavuştursun inşallahKızlar bugün doktora gittim spnunda keseyi görebildik ama kese etrafında kanama var dedi progestan yazdı fitil şeklinde kullanmam gerek herhalde bir de başına böyle bir şey gelip sağlıklı gebelik geçirenler var mı ne yapmam gerek
Bi sonraki kontrolde dr bakar zaten kanama alanı kaybolmuş mu diye. O kontrole kadar ağır kaldırmayın çok uzun yürüyüşler yapmayın dinlenmeye özen gösterinYa size bir şey daha soracağım kullandığınız ilaç
Bu değil mi peki bunu vajinamıza yerleştirdikten sonra kaç dakika hareket etmediniz ya da gün içinde nelere dikkat ettiniz doktor hiç bir şey anlatmadı
Teşekkür ederim şimdiden Allah razı olsun
Allah razı olsun dünden beridir çok üzülüyorum günlük kendime kahvaltı hazırlamak vs özel ihtiyaçlarım harici kalkmıyorum ayağa bir de hastaneye gidip geliyorum işte doktorlar bu süreçte biraz gerçekçi olması adına umutsuz konuşuyorlar canı sıkılıyor insanın sizin ne kadar sürede geçti acaba kanama alanıBende de kanama alanı vardı progestan kullandım yatıp dinlendim. Çok şükür evladımı sağlıkla kucağıma aldım içini ferah tut dinlen Rabbim sağlıkla vaktinde kavuştursun inşallah
Teşekkür ederimTam hatırlamıyorum ama benim kanamam da oluyordu aktif şekilde yani riskim çoktu ve tüm bunlara rağmen sağlıklı sonuçlandı sürecim Allaha şükür. Demem o ki bu can yaşayacaksa ne olursa olsun tutunacak ve sana gelecek hiçbir şey engel olamaz yazılı ömrü varsa. Sakinliğini koruyarak bekle derim ben
Canım peki bunu ağızdan mı almamız lazım fitil olarak mı ? Eczacı bana günde iki kez tok yazmış ama daha önce fitil olarak kullanmıştım, böyle yazdığı için de ağızdan alıyorum iki gündür ekstra progestan iğnesini de oluyorumBende de kanama alanı vardı progestan kullandım yatıp dinlendim. Çok şükür evladımı sağlıkla kucağıma aldım içini ferah tut dinlen Rabbim sağlıkla vaktinde kavuştursun inşallah
İnan ki bilmiyorum ben de ben fitil olarak dün bir tane kullanmaya başladım yarın kan testim sonuçlarım için doktora gideceğim sorayım bariCanım peki bunu ağızdan mı almamız lazım fitil olarak mı ? Eczacı bana günde iki kez tok yazmış ama daha önce fitil olarak kullanmıştım, böyle yazdığı için de ağızdan alıyorum iki gündür ekstra progestan iğnesini de oluyorum
Sizin de hayırlı olsun bebişiniz kese alanında kanama mı gördü doktor kaç haftalıksınızİnan ki bilmiyorum ben de ben fitil olarak dün bir tane kullanmaya başladım yarın kan testim sonuçlarım için doktora gideceğim sorayım bari
İki şekilde de kullanılıyor ama ben fitil olarak kullandım ağızdan alınca yan etkileri oluyormuş. Bir sabah bir akşam fitil şeklinde kullandım. Haftada iki kez de iğnesini oluyordum. Sonradan iğne bire düştü sonra tamamen kalktı fitil de iğne deCanım peki bunu ağızdan mı almamız lazım fitil olarak mı ? Eczacı bana günde iki kez tok yazmış ama daha önce fitil olarak kullanmıştım, böyle yazdığı için de ağızdan alıyorum iki gündür ekstra progestan iğnesini de oluyorum
Ben de 5 gün arka arkaya iğne olucam sonra bitecek. Baş dönmem oldu bugün baya haptan mı acabaİki şekilde de kullanılıyor ama ben fitil olarak kullandım ağızdan alınca yan etkileri oluyormuş. Bir sabah bir akşam fitil şeklinde kullandım. Haftada iki kez de iğnesini oluyordum. Sonradan iğne bire düştü sonra tamamen kalktı fitil de iğne de
Ay bende de aynısı var dinlenmekten başka yapacak bir şey yok umarım sağlıkla atlatırızKızlar bugün doktora gittim spnunda keseyi görebildik ama kese etrafında kanama var dedi progestan yazdı fitil şeklinde kullanmam gerek herhalde bir de başına böyle bir şey gelip sağlıklı gebelik geçirenler var mı ne yapmam gerek
Kaçıncı haftanız sizin kalp atışını duydunuz muKızlar bugün doktora gittim spnunda keseyi görebildik ama kese etrafında kanama var dedi progestan yazdı fitil şeklinde kullanmam gerek herhalde bir de başına böyle bir şey gelip sağlıklı gebelik geçirenler var mı ne yapmam gerek