Kese etrafı kanama

Canım peki bunu ağızdan mı almamız lazım fitil olarak mı ? Eczacı bana günde iki kez tok yazmış ama daha önce fitil olarak kullanmıştım, böyle yazdığı için de ağızdan alıyorum iki gündür ekstra progestan iğnesini de oluyorum
Fitil olarakta kullaniliyor, hap gibi yutularakta kullaniliyor.

Siz progestan ignesi vuruldugunuz icin hap olarak verilmistir. Hap seklinde kullaninca bulanti yapabiliyor korkmayin.

M meli98 ilk bebegimde kanama alanim vardi, ustune kanamalarda yasiyordum yaklasik 30 haftalik olana dek progestan igne vuruldum, su anda kendisi 3.5 yaşında, saglikli dogdu.

Çok küçük daha inşallah kalp atışını da duyarsınız kalp atışı oluşur hareketlenirse kanama alanı çok daha önemsi hale gelir stres yapmayın dinlenin 🤗9+3 bizimki de 🤗
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💖 kalp atışım oluşup hareketlenince kanama alanı neden önemli hale geliyor ki bilmiyorum hiç ondan soruyorum 🙋‍♀️

Fitil olarakta kullaniliyor, hap gibi yutularakta kullaniliyor.

Siz progestan ignesi vuruldugunuz icin hap olarak verilmistir. Hap seklinde kullaninca bulanti yapabiliyor korkmayin.

M meli98 ilk bebegimde kanama alanim vardi, ustune kanamalarda yasiyordum yaklasik 30 haftalik olana dek progestan igne vuruldum, su anda kendisi 3.5 yaşında, saglikli dogdu.
Bu haberi duymak içimi biraz olsun içimi rahatlattı, benim de kanama alanım var küçükmüş ama yine de çok büyük korku var içimde, detaylıya giricem 10 gün sonra onun da korkusu var iyice moralim bozuldu

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💖 kalp atışım oluşup hareketlenince kanama alanı neden önemli hale geliyor ki bilmiyorum hiç ondan soruyorum 🙋‍♀️
Risk taşımaz önemsiz hale gelir bebeğin kalp atışı olur gelişimi sağlıkla ilerlerse kanama alanını çok risk olarak görmez doktorlar benim de kalp atışı ve gelişimi iyi kanama alanından korkma demişti doktorum yarın randevum var bakalım kanama alanım yine büyümüş olabilir ☹️inşallah sağlıkla atlatırız bu süreci hep birlikte🙏

Risk taşımaz önemsiz hale gelir bebeğin kalp atışı olur gelişimi sağlıkla ilerlerse kanama alanını çok risk olarak görmez doktorlar benim de kalp atışı ve gelişimi iyi kanama alanından korkma demişti doktorum yarın randevum var bakalım kanama alanım yine büyümüş olabilir ☹️inşallah sağlıkla atlatırız bu süreci hep birlikte🙏
Benimde yarın randevum var dua edeceğim senin için 🙏💖

Back
X