- 30 Eylül 2023
- 22
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi ecem hazar
-
Sana progestan vermesi lazimdi igne ve fitil olarak ... 6+2 de kesem kadar kanama alanim vardi kanamalarim vardi. Su an 20. Haftamdayim cok sukur bebegim benimle, sana yanlis tedavi uyguluyo doktorun progestan kullanman lazim senin.. surekli yatman lazim hic kalkmadim sadece wc icin kalktim ilk zamanlar. Annemlerde kaldim 45 gun bebeğim için... bence baska bi doktora daha görün, bu gittigin doktor devlettemi ?Merhaba hanımlar 7 haftalık hamileyim bebegimin kalp atisini duydum ve sorun yok dediler doktorum perinatoloji ye gonderdi kesenin etrafinda 20 17 mm kanama var dedi düsükle sonuçlana bilirmiş kanama olmadan da düşük oluyormus sağlıklı gebelik olmaz dedi böyle bir durumla karsilasan oldumu ne gibi sonuçlar aldınız ilac vb kullanmiyorum sadece folidasit kullanıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz cok tedirginim
Yorumun için teşekkür ederim evet devlet perinatoloji bölümüne sevk etti oda araştırma hastanesi sonucumu bugun aldım yarin gidip gostericem doktora ne sormam lazim dediginiz ilaclari yazmazsaSana progestan vermesi lazimdi igne ve fitil olarak ... 6+2 de kesem kadar kanama alanim vardi kanamalarim vardi. Su an 20. Haftamdayim cok sukur bebegim benimle, sana yanlis tedavi uyguluyo doktorun progestan kullanman lazim senin.. surekli yatman lazim hic kalkmadim sadece wc icin kalktim ilk zamanlar. Annemlerde kaldim 45 gun bebeğim için... bence baska bi doktora daha görün, bu gittigin doktor devlettemi ?
Bence doktor muhakkak yazar bu ilaclardan bebegi riske atmazYorumun için teşekkür ederim evet devlet perinatoloji bölümüne sevk etti oda araştırma hastanesi sonucumu bugun aldım yarin gidip gostericem doktora ne sormam lazim dediginiz ilaclari yazmazsa
Bence doktor muhakkak yazar bu ilaclardan bebegi riske atmaz
Kalp atişi olan bir bebek var ortada neden boyle kestirip atmiṣlar direk kese etrafinda kanama olan çok oluyor progesteron destegi ilac filan yaziyorlar kanama alani kayb oluyor normal bir jinekologa yaklaşin geç olmadanMerhaba hanımlar 7 haftalık hamileyim bebegimin kalp atisini duydum ve sorun yok dediler doktorum perinatoloji ye gonderdi kesenin etrafinda 20 17 mm kanama var dedi düsükle sonuçlana bilirmiş kanama olmadan da düşük oluyormus sağlıklı gebelik olmaz dedi böyle bir durumla karsilasan oldumu ne gibi sonuçlar aldınız ilac vb kullanmiyorum sadece folidasit kullanıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz cok tedirginim
Bende de oldu çok uzun sürdü hatta. Hemde 4 düşüğüm var ve tüp bebekle tuttu bu defa hiç kalkmadım sadece iğneler için gittim geldim bazen hemşireye para verdim eve geldi vurdu iğnelerimiMerhaba hanımlar 7 haftalık hamileyim bebegimin kalp atisini duydum ve sorun yok dediler doktorum perinatoloji ye gonderdi kesenin etrafinda 20 17 mm kanama var dedi düsükle sonuçlana bilirmiş kanama olmadan da düşük oluyormus sağlıklı gebelik olmaz dedi böyle bir durumla karsilasan oldumu ne gibi sonuçlar aldınız ilac vb kullanmiyorum sadece folidasit kullanıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz cok tedirginim
Kalp atişi olan bir bebek var ortada neden boyle kestirip atmiṣlar direk kese etrafinda kanama olan çok oluyor progesteron destegi ilac filan yaziyorlar kanama alani kayb oluyor normal bir jinekologa yaklaşin geç olmadan
Benimde 3 gebeligim 1ncisi yasiyor bir dusugum var bunda boyle yasadim ilk defaBende de oldu çok uzun sürdü hatta. Hemde 4 düşüğüm var ve tüp bebekle tuttu bu defa hiç kalkmadım sadece iğneler için gittim geldim bazen hemşireye para verdim eve geldi vurdu iğnelerimi
Ama çok şükür bin şükür bitti kanama bir çok gebelikte oluyor korkmayın
5. Haftada basladı kanamam suan allaha bin sukur 13 haftalıgız ama iğne ve progestan kullandım iğneyi bıraktım gitil hala devam ediyorumMerhaba hanımlar 7 haftalık hamileyim bebegimin kalp atisini duydum ve sorun yok dediler doktorum perinatoloji ye gonderdi kesenin etrafinda 20 17 mm kanama var dedi düsükle sonuçlana bilirmiş kanama olmadan da düşük oluyormus sağlıklı gebelik olmaz dedi böyle bir durumla karsilasan oldumu ne gibi sonuçlar aldınız ilac vb kullanmiyorum sadece folidasit kullanıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz cok tedirginim
Nasil yani gitmediniz hamileyseniz jinekologa gitmelisiniz o takip ediyor hamileligiJinekologa hic gitmedim ne oldugunuda bilmiyorum oda mi yuksek riskli gebelik
Yarin gostericem tekrar baska doktora ve sizin dediklerinizide soyliycem bakalim o zaman ne diycekler5. Haftada basladı kanamam suan allaha bin sukur 13 haftalıgız ama iğne ve progestan kullandım iğneyi bıraktım gitil hala devam ediyorum
Yorumunuz icin cok tesekkur ederim yarin gorusucem ve bu igne ve fitili bilmiyordum aklimda olsun sorucam mutlaka rabbim sizinde sag salim bebeginizi almayi nasip ettinŞöyle benim 4.haftadan beri lekelnme kanamam vardi. İlk gittim progestan verdiler lekelnme için sıkıntı yok kullaniyordum, sonra kanamam olmaya başladı yoğun ped doluyordu gittim acile bı asistan doktor! "uğraşma kesenin üç katı kadar kanama alanı var ben böyle kanama görmedim böyle kanamayla zaten düşer uğraşma, özelde hastam olsan vermezdim birşey düşsün" dedi bu arada yedinci hafta falan kalp atışını duyduk e dedim kalbi atıyor ölsün diye mi bekleyeyim çıktım ordan başka bı doktora gittim kadın dedi ki "ikiz gebelik kanama alanı gelişmeyen kesede" yatış yaptırdı serum verildi o gün iğne yapıldı beş gün daha iğne yapıldı besinci günü gittim kanama alanım yok olmuş gibiydi benek benek lekeler kalmıştı haftalardır da progestan fitil kullanıyorum tedbiren bir ay devam edelim dedi bir hafta önce cuma gittim lekelenmem de bitti o kalan parcalarda temizlenmisti, düşecek dedikleri bebeğim de yumruklarını açıp kapatıp ağzına sokmaya çalışıyordu 14.haftaya girdim bugün. Çok uzattım özür diliyorum, demek istediğim içinize ssinmeyen bı durum varsa bı farklı doktordan görüş alın herşey değişebilir... O gün bı kararla gitmeseydim diğer doktora da öylece bekleseydim ve o kanama büyüyüp diğer bebeğimi de alsaydı nasıl içim rhaat devam edecektim bilmiyorum. Aklıma geldikce ofkeleniyorum o diğer doktora. Lütfen birşey yapmazlarsa yarın bı farklı görüş almayı deneyin kendiniz ve bebeğiniz için, dualarım sizinle inşallah saglikli bir süreç geçirir sağlıcakla kavusursunuz
Sadece kadin doguma gittim oda perinatoloji ye gonderdi dediginiz bolume hic gitmedimNasil yani gitmediniz hamileyseniz jinekologa gitmelisiniz o takip ediyor hamileligi
Teşekkür ederim sağolunYorumunuz icin cok tesekkur ederim yarin gorusucem ve bu igne ve fitili bilmiyordum aklimda olsun sorucam mutlaka rabbim sizinde sag salim bebeginizi almayi nasip ettin
Her kadin hamile oldugunu ogrendikden sonra kendine bir jinekolog bulur her ay duzenli gider gebelik saglikli irelliyormu sorun varmi diye ve doktorunuz kan idrar tahlilerine bakar usm yapar gerekli vitamin takviyesi yazar duşuk tehliken varsa ona uygun ilaç igne yazar doguma kadar takip eder herşeyini ve sorununda oldumu onunla konuşursun yani.Perinatoloji sorunu bulmuş ama çozum saglamamiş kestirip atmiş size ilaci jinekolog yaziyor sizde kendinize jinekolog arayin yanina gidin duşuk tehlikeniz var.Sadece kadin doguma gittim oda perinatoloji ye gonderdi dediginiz bolume hic gitmedim
Her kadin hamile oldugunu ogrendikden sonra kendine bir jinekolog bulur her ay duzenli gider gebelik saglikli irelliyormu sorun varmi diye ve doktorunuz kan idrar tahlilerine bakar usm yapar gerekli vitamin takviyesi yazar duşuk tehliken varsa ona uygun ilaç igne yazar doguma kadar takip eder herşeyini ve sorununda oldumu onunla konuşursun yani.Perinatoloji sorunu bulmuş ama çozum saglamamiş kestirip atmiş size ilaci jinekolog yaziyor sizde kendinize jinekolog arayin yanina gidin duşuk tehlikeniz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?