Kese etrafında kanama :(

gulayse111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
19
3
Arkadaşlar çok endişeliyim.10 haftalık hamileyim. Doktor muayenede bebeğimin kesesinin altında kanama alanı olduğunu söyledi. Bu durumu yaşayıp bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı?

Arkadaşlar çok endişeliyim.10 haftalık hamileyim. Doktor muayenede bebeğimin kesesinin altında kanama alanı olduğunu söyledi. Bu durumu yaşayıp bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı?
Ben varım simdi kızım 3 yasında 2. Ye hamileyim ondada oldu ilk haftalar ama şükürler olsun geçti dinlen bol bol doktorun ne diyosa yap ilaç vermedimi

Ben varım simdi kızım 3 yasında 2. Ye hamileyim ondada oldu ilk haftalar ama şükürler olsun geçti dinlen bol bol doktorun ne diyosa yap ilaç vermedimi
Verdi canım progestan iğne haftada 1 ve kapsül kullanıyorum günde 3 defa. Her an bebeğime bişey olacak korkusuyla yasıyorum. Psikolojim bozuldu. Ayağa kalkmaya korkar oldum :KK43:

Verdi canım progestan iğne haftada 1 ve kapsül kullanıyorum günde 3 defa. Her an bebeğime bişey olacak korkusuyla yasıyorum. Psikolojim bozuldu. Ayağa kalkmaya korkar oldum :KK43:
Korkma Allahın izniyle bise olmaz inşallah ilaçlarını kullan dinlen iyi olur insallah

Arkadasim bende ayni olmustum ayni ilaclari kullandim gecti cok sukur bide yurumemen gerwkiyo ben 4 aya kadar sadece wc ye kalktim hep isrtirahatteydim.ayrica kapsulu sabah ve aksam olani vajinal kullanmani tavsiye ederim oglen olani agizdan alabilirsin ben oyle atlattim...

Arkadasim bende ayni olmustum ayni ilaclari kullandim gecti cok sukur bide yurumemen gerwkiyo ben 4 aya kadar sadece wc ye kalktim hep isrtirahatteydim.ayrica kapsulu sabah ve aksam olani vajinal kullanmani tavsiye ederim oglen olani agizdan alabilirsin ben oyle atlattim...
Çok teşekkür ederim canım yazdıkların moral verdi Mümkün olduğunca istirahat etmeye çalışıyorum Bi tanesini gece yatarken vajinal kullanıyorum inşallah ben de atlatırım :)

Ne kadar sürdü acaba geçmesi aşan küçük müydü benm de var şimdi yeterince dinlenmiyormusum gibi geliyor raporluyum ama.
Bebek yerlestigi donem cok gozlemlenen bir durum.. cok duydum ve genelde sorunsuz devam etti hamilelikler, korkma canim :KK66:

bende bu hafta 10+6 da öğrendim az birşey kanama var dinlen uzan vs. dedi. ama ilaç falan vermedi. Acaba başka doktorada görünsem mi? kimden duysam ilaç vermiş sizce gerekli mi? yoksa dr iihtiyaç görmemişmidir?

X