- 27 Mayıs 2014
- 19
- 3
- Konu Sahibi gulayse111
Arkadaşlar çok endişeliyim.10 haftalık hamileyim. Doktor muayenede bebeğimin kesesinin altında kanama alanı olduğunu söyledi. Bu durumu yaşayıp bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varım simdi kızım 3 yasında 2. Ye hamileyim ondada oldu ilk haftalar ama şükürler olsun geçti dinlen bol bol doktorun ne diyosa yap ilaç vermedimiArkadaşlar çok endişeliyim.10 haftalık hamileyim. Doktor muayenede bebeğimin kesesinin altında kanama alanı olduğunu söyledi. Bu durumu yaşayıp bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı?
Verdi canım progestan iğne haftada 1 ve kapsül kullanıyorum günde 3 defa. Her an bebeğime bişey olacak korkusuyla yasıyorum. Psikolojim bozuldu. Ayağa kalkmaya korkar oldumBen varım simdi kızım 3 yasında 2. Ye hamileyim ondada oldu ilk haftalar ama şükürler olsun geçti dinlen bol bol doktorun ne diyosa yap ilaç vermedimi
Korkma Allahın izniyle bise olmaz inşallah ilaçlarını kullan dinlen iyi olur insallahVerdi canım progestan iğne haftada 1 ve kapsül kullanıyorum günde 3 defa. Her an bebeğime bişey olacak korkusuyla yasıyorum. Psikolojim bozuldu. Ayağa kalkmaya korkar oldum
İnşallah çok teşekkür ederimKorkma Allahın izniyle bise olmaz inşallah ilaçlarını kullan dinlen iyi olur insallah
Arkadasim bende ayni olmustum ayni ilaclari kullandim gecti cok sukur bide yurumemen gerwkiyo ben 4 aya kadar sadece wc ye kalktim hep isrtirahatteydim.ayrica kapsulu sabah ve aksam olani vajinal kullanmani tavsiye ederim oglen olani agizdan alabilirsin ben oyle atlattim...Verdi canım progestan iğne haftada 1 ve kapsül kullanıyorum günde 3 defa. Her an bebeğime bişey olacak korkusuyla yasıyorum. Psikolojim bozuldu. Ayağa kalkmaya korkar oldum
Çok teşekkür ederim canım yazdıkların moral verdi Mümkün olduğunca istirahat etmeye çalışıyorum Bi tanesini gece yatarken vajinal kullanıyorum inşallah ben de atlatırım :)Arkadasim bende ayni olmustum ayni ilaclari kullandim gecti cok sukur bide yurumemen gerwkiyo ben 4 aya kadar sadece wc ye kalktim hep isrtirahatteydim.ayrica kapsulu sabah ve aksam olani vajinal kullanmani tavsiye ederim oglen olani agizdan alabilirsin ben oyle atlattim...
Ne kadar sürdü acaba geçmesi aşan küçük müydü benm de var şimdi yeterince dinlenmiyormusum gibi geliyor raporluyum ama.bendede oldu ve geçti :)
Bebek yerlestigi donem cok gozlemlenen bir durum.. cok duydum ve genelde sorunsuz devam etti hamilelikler, korkma canimNe kadar sürdü acaba geçmesi aşan küçük müydü benm de var şimdi yeterince dinlenmiyormusum gibi geliyor raporluyum ama.
İnşallah canım ya tek dileğim bu çokkk sağoll benim 5.5 haftada oldu daha bebeğimin kalp atışını dinleyemeden.Bebek yerlestigi donem cok gozlemlenen bir durum.. cok duydum ve genelde sorunsuz devam etti hamilelikler, korkma canim
kahverengi leke olarak 1 ay surduNe kadar sürdü acaba geçmesi aşan küçük müydü benm de var şimdi yeterince dinlenmiyormusum gibi geliyor raporluyum ama.