Kızlar selam, 4+5teyim bugün ilk randevuma gittim. Karından bakıldığında kese görseldeki gibi gözüktü. Haftam ile uyumlu mu yorum yapabilecek var mı, doktor pek de bir bilgilendirme yapmadı
Kızlar selam, 4+5teyim bugün ilk randevuma gittim. Karından bakıldığında kese görseldeki gibi gözüktü. Haftam ile uyumlu mu yorum yapabilecek var mı, doktor pek de bir bilgilendirme yapmadı
Canım merhaba, bak benim 5 haftalık kesem bu şekildeydi seninki benimkinden bile gelişmiş görünüyor, evham yapıp kendini üzme lütfen, hamileliğin tadını çıkar. Hayırlı olsun bu arada
GA:4w5d yaziyor. Doktor kese ölçümü yapmış ve ultrasona göre de 4+5 gozukuyor. Haftanızla birebir gidiyorsunuz yani kese boyutunuzla ilgili herhangi bir sıkıntı yok
Canım merhaba, bak benim 5 haftalık kesem bu şekildeydi seninki benimkinden bile gelişmiş görünüyor, evham yapıp kendini üzme lütfen, hamileliğin tadını çıkar. Hayırlı olsun bu arada Eki Görüntüle 3581584
GA:4w5d yaziyor. Doktor kese ölçümü yapmış ve ultrasona göre de 4+5 gozukuyor. Haftanızla birebir gidiyorsunuz yani kese boyutunuzla ilgili herhangi bir sıkıntı yok