Kese gelisimi

Cok sevindim canim darisi basima senin de kasik agrilarin oluyo muydu hafif
Hafif değil bildiğin ağrı varr amaa çok olumsuz konuşmuştu doktor bebisi bırak kese minnacikti 1 hafta içinde hem kese hem bebiş gelişmiş canım hiç sıkılma ben çok sıkmıstım kendimi keşke tadını çıkarsaymışım sende hayırlı haberler alırsın hiç uzulmee

Ayy insallah canimm

Merhaba sizin ilk muayenede ne kadardı kese ve GS de ne yaziyodu acaba bende dün gittim 5+1 dedi ama ekse çok küçük dedi yani normalde 6 haftalık olması lazımdı geç döllenme olmus dedi beta 4558 ama GS de 0.434 yaziyo küçük mü bilemedim ya

Benimde 0.48 yazıyordu canım doktor banada çok küçük demişti

Benimde 0.48 yazıyordu canım doktor banada çok küçük demişti
İnşallah benimkide öyle olur dün ozeldeki doktor keseyibgoremedi doğru düzgün 5+1 dedi bugün devlete gittim keseyi gayet net gördüm çok şükür ama doktor 4+6 dedi ultrasonda ultrasona degisiyo mu acaba

İnşallah benimkide öyle olur dün ozeldeki doktor keseyibgoremedi doğru düzgün 5+1 dedi bugün devlete gittim keseyi gayet net gördüm çok şükür ama doktor 4+6 dedi ultrasonda ultrasona degisiyo mu acaba
Canim 1 hafta o kadar fark ettiriyorki mucize gibi .. Bence sende kendini üzme hangi doktorda için rahat ettiyse ona devam et .. galiba aynı sorunları yaşamışız

Canim 1 hafta o kadar fark ettiriyorki mucize gibi .. Bence sende kendini üzme hangi doktorda için rahat ettiyse ona devam et .. galiba aynı sorunları yaşamışız
Aynen cnm daha önce 21 haftalık gebeliğim sonlandırıldı bı tane de kimyasal gebeliğim var korkuyo insan illaki

Bugün doktora gittim kesem guzel gelişmiş bebisim in kalbi bile atıyordu çok mutlu oldum kalbim ferahladı sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum
Beta hcg kac canim benin dun 5930 du minik birsey var dedi cuma tekrar bakacak cok sukur gormussun benimde dun 5 haftalikti tam
5+2 de gtms olacagm ultrasona

Çok üzüldümm . Allahım sabir versin,merak ettim 21 haftalihin neden sonlandı:/
21. Haftada muayeneye diye gitmiştim kızımın hiç suyu kalmamış o yüzden 8 gün hastanede yattım gelişme olmayınca malesef sonlandırıldı bana zarar vermeye başlamıştı suni sancıyla ölü doğum yaptım malesef çok zor zamanlari rabbim yasatmasin bı daha kimseyi evladiyla sinamasin şimdi ki insalalh sağlıklıdır iki ultrason arasındaki 3 günlük fark kafamı karistirdi

bence hiç kalbini karartma canım çok zor şeyler yaşamışsın gerçekten çok uzuldum inş bu sefer allahım yüzünü güldürür .. gunden güne kesede degisiklik oluyor zaten ,kalbimden en içten duygumla bebisinin sağlıklı olması için dua edicem ..Sende et allahım sağlıklıysa sana bağışlasın beslenmene çok dikkat et .. meyveleri bol bol tüket istraat et ,iyi sonuçlarını bekliyorum senden

İnsalalh canım Allah razı olsun bende buradaki herkese dua ediyorum rabbim kimseye yaşatmasın inşallah seninde kucağına almak nasip olur haber vericem inşallah kalp atışını bı duyabilirsem

Sağlıklıysa duyulur canım. Ben çok umitsizlikle gitmistim ama duyulmuştu boşuna üzüldüğümü anladim . Ins seninde öyle olur benimde cuma günü randevum var bilgilendirirsen çok sevinirim
Rabbim saglik sihhat versin evlatlarimiza ben de cuma girecegim allah in izniyle

Ben gittim çok şükür sağlığı yerindeymiş cinsiyeti daha belli olmadı ama tahmin edebilicek varmı merak ettim kese şeklinden falan:)

Eklentiler

• 20191018_122729.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…