Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sen cok yol almissin.ben daha yeni başladım. allah heyecanla rimizi boşa çıkarmasın inş. peki sen ddeneyimlisin.keseyi ve kalp atışını ne zaman gördünHayırlı olsun bende 3 aylığım . 2 3 hafta sonra cinsiyetini ögrencez Allah ın izniyle. Bendede onun heyecanı var . Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin.
5. Haftamda kese gördüm. Kalp atışı tam net değildi azda olsa duyduk. 6. Haftamda tam net duydum hayırlı olsun.Ay sen cok yol almissin.ben daha yeni başladım. allah heyecanla rimizi boşa çıkarmasın inş. peki sen ddeneyimlisin.keseyi ve kalp atışını ne zaman gördün
Sagol canim beniM senimde hayırlısı ololsun . kız mi istiyorsun daha cok yoksa oglan mı5. Haftamda kese gördüm. Kalp atışı tam net değildi azda olsa duyduk. 6. Haftamda tam net duydum hayırlı olsun.
Sağlıklı olsun cinsiyeti hiç fark etmez kızda olsa sevinirim erkekte :)Sagol canim beniM senimde hayırlısı ololsun . kız mi istiyorsun daha cok yoksa oglan mı
Öyle tabi sağlıklı olsun herseyden önceSağlıklı olsun cinsiyeti hiç fark etmez kızda olsa sevinirim erkekte :)
Slm kızlar bn beşinci haftamdan gün aldim :) bugün doktor 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi.cok heyecanlıyım benim gibi bu durumu bekleyen var mı
Benim 119 çıktı tatlım. Geç dollenmis. senin ki kac. bugünde kasiklarim agriyor
hayırlı olsun cnm benım bende yenı hamıleyım cok sukur
bende 2 hafta sonra gıtcem kesemı görmek ıcın cok heyecanlıyım ve endıselıyım ınsallah sag salım atlatırız
kan degerın kac cıkmıstı cnm senın
Bu arada hayırlı olsun canım Rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin sağlıklı ve sıhhatle ☺Slm kızlar bn beşinci haftamdan gün aldim :) bugün doktor 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi.cok heyecanlıyım benim gibi bu durumu bekleyen var mı
Benim 119 çıktı tatlım. Geç dollenmis. senin ki kac. bugünde kasiklarim agriyor
Meraba hanımlar ☺ ben de sizinle heyecanımı paylaşmak istedim ben 2 hafta önce öğrendim hamile olduğumu ve şuan 5. Haftaya girmek üzereyim kese var ama kalp atışlarını duyamadım henüz... Bir de bu kan testini ben yaptırmadım ultrason la öğrendim hamile olduğumu acaba yaptırmam gerekli mi?
Sende benim haftamda sin. yani 5 daha bitmedi. doğum tarihlerimizde yakın keseyi görünce söylehm anladım cnm benım 726 cıkmıstı daha doktora gıtmedım ama kac haftalık olduğunu da tam bılmıyorm
Amin canım. sen keseyi görmüşun o heyecan bitmiş. allah bize de nasip etsinBu arada hayırlı olsun canım Rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin sağlıklı ve sıhhatle ☺
Sende benim haftamda sin. yani 5 daha bitmedi. doğum tarihlerimizde yakın keseyi görünce söyle
Amin inşallahAmin canım. sen keseyi görmüşun o heyecan bitmiş. allah bize de nasip etsin
İnşallah ☺Merhaba kızlar bende yeni anneyim
Dr 10 gun sonra ultrason dedi bakalım bebiş ne alemde heyecanlıyım ama korkularım ve endişelerim yok cok şukur hersey guzel olacak insallah
Öyle ins.umutlu düşününce hersey yolunda gidiyorMerhaba kızlar bende yeni anneyim
Dr 10 gun sonra ultrason dedi bakalım bebiş ne alemde heyecanlıyım ama korkularım ve endişelerim yok cok şukur hersey guzel olacak insallah