- 27 Kasım 2018
- 270
- 214
- 53
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
Arkadaşlar ben 4+3 hamileyim daha yeni öğrendim sayılır yarın doktora gitsem kese görünür mü ne zaman gitmem gerek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimKese gorunur. 6. Haftada kalp atisi duyulur.
Suan gitsen kese gorulur
Beta hcg kac cıktı arkadasim?Arkadaşlar ben 4+3 hamileyim daha yeni öğrendim sayılır yarın doktora gitsem kese görünür mü ne zaman gitmem gerek
Çrş günü yaptırmıştım 605 çıktıBeta hcg kac cıktı arkadasim?
İyi mi sizceBeta hcg kac cıktı arkadasim?
Değere göre anlaşılıyor mu ?Beta hcg kac cıktı arkadasim?
Çrş günü yaptırmıştım 605 çıktı
Çok teşekkür ederim çok rahatlattınız beniTabii ki, iyi bir değer maşallah sağlıkla devam etsin inşallah.
Değeriniz 1500-2000 arasında olunca vajinal,
Karindan ise 2500-5000 arasinda olunca o da karın yağ dokusuna bağlı diye duymuştum.
Önümüzde ki hafta keseyi karından görürsünüz vajinal daha erken tabii.
Canım benim kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah. Sıkıntı stres yapma sakın ikinize de kötü etki nu çünkü.Çok teşekkür ederim çok rahatlattınız beni
Çok tedirginim çünkü![]()
Allah kat kat razı olsun hayırlı ne duanız varsa kabul etsin öyle yapmaya çalışıcam inşaAllah çok çok teşekkür ederimCanım benim kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah. Sıkıntı stres yapma sakın ikinize de kötü etki nu çünkü.
Rabbimin izni ile herşey güzel olacak inşallah![]()
Amin arkadaşım aminn, Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olan dualarını kabul, şerlerini hayra çevirip kabul etsin inşallah.Allah kat kat razı olsun hayırlı ne duanız varsa kabul etsin öyle yapmaya çalışıcam inşaAllah çok çok teşekkür ederim ❤
Ben de 5+6 hamileyim. Bu hafta embriyo görünmez, kalp atışı duyulmaz. Ben pazartesi gününe randevu aldım ama o günden bile şüpheliyim. En iyi sonuç 7-8. Haftalar hatta daha geç duyan bile varMerhaba yine ben. son adet tarihime göre 5 hafta 6 günlük hamileyim. Bugün ilk muayenemi oldum kese göründü çok şükür ancak embriyo görünmedi doktor haftaya gel dedi. Normal mi bu evrede embriyonun daha görünmemesi? Sizlerde ne zaman görünmüştü?
Aa aynıymış günümüz. Pazartesi sonucunuzu paylaşır mısınız rica etsem benim de fikir sahibi olmam için?Ben de 5+6 hamileyim. Bu hafta embriyo görünmez, kalp atışı duyulmaz. Ben pazartesi gününe randevu aldım ama o günden bile şüpheliyim. En iyi sonuç 7-8. Haftalar hatta daha geç duyan bile var
Merhaba bugün doktora gideceğinizi söylemiştiniz gittiniz mi, gördünüz mü bebeğinizi, kalp atışlarını aldınız mı? İnşallah her şey yolundadır. Paylaşırsanız sevinirim :)Ben de 5+6 hamileyim. Bu hafta embriyo görünmez, kalp atışı duyulmaz. Ben pazartesi gününe randevu aldım ama o günden bile şüpheliyim. En iyi sonuç 7-8. Haftalar hatta daha geç duyan bile var