Kese görmek için kaçıncı hafta gidilir

Kese gorunur. 6. Haftada kalp atisi duyulur.
Suan gitsen kese gorulur

Çrş günü yaptırmıştım 605 çıktı

Tabii ki, iyi bir değer maşallah sağlıkla devam etsin inşallah.
Değeriniz 1500-2000 arasında olunca vajinal,
Karindan ise 2500-5000 arasinda olunca o da karın yağ dokusuna bağlı diye duymuştum.
Önümüzde ki hafta keseyi karından görürsünüz vajinal daha erken tabii.

Tabii ki, iyi bir değer maşallah sağlıkla devam etsin inşallah.
Değeriniz 1500-2000 arasında olunca vajinal,
Karindan ise 2500-5000 arasinda olunca o da karın yağ dokusuna bağlı diye duymuştum.
Önümüzde ki hafta keseyi karından görürsünüz vajinal daha erken tabii.
Çok teşekkür ederim çok rahatlattınız beni
Çok tedirginim çünkü :(

Çok teşekkür ederim çok rahatlattınız beni
Çok tedirginim çünkü :KK43:
Canım benim kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah. Sıkıntı stres yapma sakın ikinize de kötü etki nu çünkü.
Rabbimin izni ile herşey güzel olacak inşallah 😍

Canım benim kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah. Sıkıntı stres yapma sakın ikinize de kötü etki nu çünkü.
Rabbimin izni ile herşey güzel olacak inşallah 😍
Allah kat kat razı olsun hayırlı ne duanız varsa kabul etsin öyle yapmaya çalışıcam inşaAllah çok çok teşekkür ederim ❤️

Allah kat kat razı olsun hayırlı ne duanız varsa kabul etsin öyle yapmaya çalışıcam inşaAllah çok çok teşekkür ederim ❤
Amin arkadaşım aminn, Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olan dualarını kabul, şerlerini hayra çevirip kabul etsin inşallah.
Bu süreç 9ay boyunca zaten stresli emin ol o yüzden mümkün olduğunca anın tadını çıkarmaya çalış 💗

İyi günler önceki gün acil serviste beta hcg sonucum 224 çıktı son adet tarihim 14 haziran. Şu an adetim beş gün gecikti. Kaç haftalık gebeliğe denk geliyor yorumlar mısınız? Bir de henüz doktora görünmedim kese görünmez diye. Ne zaman görünsem keseyi görebilirim?

Merhaba yine ben. son adet tarihime göre 5 hafta 6 günlük hamileyim. Bugün ilk muayenemi oldum kese göründü çok şükür ancak embriyo görünmedi doktor haftaya gel dedi. Normal mi bu evrede embriyonun daha görünmemesi? Sizlerde ne zaman görünmüştü?

Merhaba yine ben. son adet tarihime göre 5 hafta 6 günlük hamileyim. Bugün ilk muayenemi oldum kese göründü çok şükür ancak embriyo görünmedi doktor haftaya gel dedi. Normal mi bu evrede embriyonun daha görünmemesi? Sizlerde ne zaman görünmüştü?
Ben de 5+6 hamileyim. Bu hafta embriyo görünmez, kalp atışı duyulmaz. Ben pazartesi gününe randevu aldım ama o günden bile şüpheliyim. En iyi sonuç 7-8. Haftalar hatta daha geç duyan bile var

Ben de 5+6 hamileyim. Bu hafta embriyo görünmez, kalp atışı duyulmaz. Ben pazartesi gününe randevu aldım ama o günden bile şüpheliyim. En iyi sonuç 7-8. Haftalar hatta daha geç duyan bile var
Aa aynıymış günümüz. Pazartesi sonucunuzu paylaşır mısınız rica etsem benim de fikir sahibi olmam için? ☺️

Merhaba bugün doktora gideceğinizi söylemiştiniz gittiniz mi, gördünüz mü bebeğinizi, kalp atışlarını aldınız mı? İnşallah her şey yolundadır. Paylaşırsanız sevinirim :)

Back
X