Kese görülmedi

Canım ben 5 haftada vajinal göründü değerimizde o civarda idi ama minicikti. Belki birkaç gün sonra gittiğinde görülür böyle olan çok kişi var dış gebelik olamaz. Dış gebelik olsa baktığı zaman tutunduğu yeri görürdü. Geç döllenme olabilir benim de geç mesela
Peki canım şuan kaç haftalıktın bebeğin sağlıklı ve cinsiyetin bellli mi

Peki canım şuan kaç haftalıktın bebeğin sağlıklı ve cinsiyetin bellli mi
Hayır canım daha 9,5 ultrasonda bi sorun görünmedi ama biliyorsun 11.haftada. İtibaren ikili test yapılıyor ona daha var. Ama çok araştırdım çok yanlış sonuçlarla anneleri korkuttuğu için fetal DNA testi yaptırıcam onun yerine bi 10 gün sonra. Herşey belli olcak. İnşallah iyi olur diye dua ediyorum 🤲

İçini rahatlata bildiysem ne mutlu bana sen ne yaparsan yap yaşanacak yaşanıyor dış gebeliğimde ben 1.5 aylıkken farkettim hiç belirti vermedi hatta adet bile olmuştum ayın ortasında kanama yaşadığım için doktora gittiğimde öğrenmiştim

Merhaba 1500 üzeri vajinal muayenede görünüyor diye biliyorum ama değer 1500'den çok çok yüksek değil. En sağlıklısı 2 gün sonra testi tekrarlamak olacaktır. Olumsuz bir şey (kanama vs) olmadığı sürece kötü düşünüp canınızı sıkmayın. Sonuçta şuan hamilesiniz kötü düşünmek sizi etkiler. İnşallah en kısa zamanda görürsünüz bebeğinizi :anneadayı:
Merhaba vajinal ultrasonda istemsizce kendimizi kasarsak vs bebeğe zararı olur mu acaba

5 hafta da görünmemesi çokda sıkıntılı bir durum değil sanırım. Bir iki hafta sonra görünür diye düşünüyorum. Ama tavsiyem vajinal ultrason yaptırmayın düşük riskini arttırıyor diye biliyorum .
Merhaba bu bilgiyi okuyabilecegim bir kaynak var mı acaba?

Hayır canım daha 9,5 ultrasonda bi sorun görünmedi ama biliyorsun 11.haftada. İtibaren ikili test yapılıyor ona daha var. Ama çok araştırdım çok yanlış sonuçlarla anneleri korkuttuğu için fetal DNA testi yaptırıcam onun yerine bi 10 gün sonra. Herşey belli olcak. İnşallah iyi olur diye dua ediyorum 🤲
İnşallah olur sağlıkla alırsın🙏🙏

Back
X