Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet beş hafta 2 günlük dedi hcg ye bakmadı bile yerleşmesi iyi kesenin yeri dedi on gün sonra yne gel dediher bebek farklıdır canım. doktor bir sorun görmediyse içini ferah tut.
Benim de 4 +6 günlük kese boyutu 1.3 cmKızlar beta 5 bin küsür ama sadece kese göründü doktor geç döllenme olmuş dedi. Beş haftalık 2 günlük ultrasona göre normal mi
Benm 1 cm dedi doktor canm aramız da iki gün varBenim de 4 +6 günlük kese boyutu 1.3 cm
Yok canım daha erken zatenBenm 1 cm dedi doktor canm aramız da iki gün varbebek göründü mu senin icinde beklemedeyimm suan
İlk bebeğin mi senin deYok canım daha erken zaten
Yok canım 2.hamileliğimİlk bebeğin mi senin de
Sen daha tecrübelisin ben hiç bilmiyorm bu isleri :)Yok canım 2.hamileliğim
10 mm oluyor1 cm nasıl 1.1 mm oluyor :)
Hmm anladım baya küçükmüş o zaman benimki10 mm oluyor
Sanırım 14 mm iken gözüküyorduHmm anladım baya küçükmüş o zaman benimki![]()
Sen tekrar ne zaman gideceksinSanırım 14 mm iken gözüküyordu
Bu cuma tekrar gideceğim kese büyüyor mu diye dedi o yüzden tedirgin oldum sizin 1cm normal mi dedi doktor merak ettiğim için yazdımSen tekrar ne zaman gideceksin
Normal dedi geç döllenme olmuş dedi o kadar Seninki anormalse benim daha anormaldirBu cuma tekrar gideceğim kese büyüyor mu diye dedi o yüzden tedirgin oldum sizin 1cm normal mi dedi doktor merak ettiğim için yazdım
Normal dedi bilmiyorum benimki ins normaldir senin hcg kaç çıktı gayet iyi okuduklarıma göre boyutu seninkininBu cuma tekrar gideceğim kese büyüyor mu diye dedi o yüzden tedirgin oldum sizin 1cm normal mi dedi doktor merak ettiğim için yazdım
Geçen Salı yaptırmıştım 375 di daha da istemedi doktor bugün de keseyim görmek için çağırmıştıNormal dedi bilmiyorum benimki ins normaldir senin hcg kaç çıktı gayet iyi okuduklarıma göre boyutu seninkinin
Anladım canmGeçen Salı yaptırmıştım 375 di daha da istemedi doktor bugün de keseyim görmek için çağırmıştı