Kese göründü ama betahcg az artıyor!

mikasamoor

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
154
244
103
Merhaba kızlar, benim kesem göründü. Fakat betahcg çok az artıyor. 2 gün arayla 425ten 480 e yükseldi yani.. tüm hamilelik belirtilerim var ama hamile olmadığımı kabullendim artık. Bu durumu yaşayanlar deneyimlerini paylaşabilir mi Düşük mü yapıyorum o zaman neden betahcg artıyor??

Canım eğer kesen görüldüyse düzgün artmadığı için sağlıksız gebelik olma ihtimali yüksek gibi duruyor ama tabi doktorunla konuşman lazım, progestan gibi ilaç kullanıyorsan onlar düşüğü de engelliyor, ya da geciktiriyor kendimden biliyorum... Ama beta hcg 400lerdeyken kese görülmez kese olduğuna emin misin

İki doktorda keseyi gördü, bende nasıl oluyor diye sorduğumda bunu bilemeyiz takip edecez dediler. Salı doktora gideceğim bakalım. Biri Prof diğeri doç. Dr. Yanlış görme ihtimalleri yok gibi.. progestan falan vermediler. Bu boş gebelik mi oluyor diyecem ama o zaman betahcg düşer, artmaz. Bunlar kafamı karıştırıyor işte..

Daha once beta hcg baktirmis miydin hic? O zaman belki daha yuksekti yavas yavas dusmeye başladı ama sonra yine az da olsa artmış, ilginç gerçekten..Bakalim ne diyecekler merak ettim

Daha once beta hcg baktirmis miydin hic? O zaman belki daha yuksekti yavas yavas dusmeye başladı ama sonra yine az da olsa artmış, ilginç gerçekten..Bakalim ne diyecekler merak ettim
Evet 420 den 480 e yükseldi öncesinde hiç baktırmadım. Yarın sonucu öğrenip bilgilendiririm teşekkür ederim yanımda olduğunuz için

Bu değerde kese görünmesi mümkün değil siz doktor değiştirin dış gebelik olabilir

Geçmiş olsun, rabbim en kısa sürede sağlıklı bebekler nasip etsin inş Siz kürtaj mı oldunuz? Süreciniz nasıl ilerledi anlatabilir misiniz?
sagol canim。memlekete gitmistim karne zamani orda lekelenmeler basladi sehir hastanesinin kadin dogm acile gittim beta ya bakti 2 gun sonrasi yine aynisi kucuk olunca ultrasonda gozukmedi 2 gun sonra deger dusuk oldu %50 inin altinda。 sagliksiz gebelik kurtaj yapacaz diye korkutttular ilk hamileligim ciktm ordan memoriale gittim ordaki dr d ayni uygulamalari yapti kese gozuktu ama haftasi kucuk kendin dusurebilirsin bugun yarin kanaman artar dedi ve artti。2/3 gune yogun。kramp tansiyon dusuklugu ile gittim bebek hastanede dustu dr vajinal ultrason yapti bisey kalmamis icimde kurtaja gerek yok kendin atlattin dedi 1 jafta kadarda yine pihtilar agrrilar sonra atlattim sukur。 simdi yine hamileyim asla o kurtaj diye tutturan sehir hastanesine ayak basmam tobe

Peki düşükten sonra ne zaman. Regl oldunuz bende 3 hafta önce düşük yaptım 6 haftalık kürtaja gerek olmadığını söyledi doktorum regl oldum sanıyorum bir iki damla gelip duruyor iki gündür . Birde HCG değerim iki gün önce 126 diydi sizin ne zaman sifirlanmisti . Tekrardan hamilesiniz sanırım Rabbim sağ saglim kucağınıza almayı nasip eder inşaallah

sagolcanim allah razi olsun。 sifirlanmasi 3 haftayi buldu 28 gun sonra regl oldum。 ilk regldan sonra hafif arakanamalar oldu 3 ayda anca kendine gelebildi yani 4。 aya tekrar hamile kaldim。 rahim hazir olmayinca ne ara kanamasi bitti ne arada gelen kramplar

Merhabalar daha sonra ne oldu aynı durumu yaşıyorum da bilgi verirseniz sevinirim
Merhabalar, uzun süredir siteye giriş yapmıyordum. Şimdi gördüm mesajınızı.. benim düzensiz artıyordu, kese başta göründü ardından Kese görünmedi..
Kendim düşük yapamadım yani kan değerlerim sürekli yükseldi ve rahim duvarı kalınlaştığı için kürtaj yaptırmak zorunda kaldım. Aynı zamanda myom um vardı onu kürtaj sürecinde almalarını istedim ama kesinlikle yapılmaması gereken bir operasyonmuş bu yüzden yapmadılar. Sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…